foradia pressupostparticipatiualcoi

Les ensalades són recomanable prendre-les per l’estiu

Pastamanía és Restaurant-Pizzeria, especialitzat en cuina italiana-mediterrània, amb una aposta clara pel menjar sa, el servei immediat, una cuidada presentació dels plats, un ambient agradable i una gran atenció al client.

ensalada pastamania

Les ensalades i amanides per a l’estiu sempre són recomanable prendre-les, el seu gran contingut en vitamines i les possibilitats de barrejar sabors i textures són tan grans com la imaginació siga capaç de combinar.

Sembla que el bon temps i la calor de migdia convida a menjar més lleuger que en altres èpoques de l’any: fruites, macedònies, sorbets, sucs i verdures fresques crues són l’opció més assequible per a aquests dies de l’any.

Dins de la filosofia de Pastamania hem incorporat a la nostra carta una varietat d’ensalades única i pizza d’autor que no podràs trobar en cap altre lloc.pastamania 1

Quin et servim? www.pastamanias.com

Descobreix les nostres propostes i no dubtes a passar per Pastamania, obert tots els dies de l’any, per prendre alguna cosa lleuger i fresquet i relaxar-te després de la jornada de treball.

Font: Redacció lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *