lasarga

UPyD demana una investigació sobre el Poliesportiu Eduardo Latorre

Unió Progresso i Democràcia critica que l'Ajuntament haja esperat 8 anys d'impagaments per extingir el contracte amb l'empresa concessionària. D'altra banda, la formació magenta s'interessa per saber si la ciutat va a recuperar els més de 206.000 euros que ha deixat de percebre.

Complejo-Deportivo-Eduardo-LatorreLa formació política Unió Progresso i Democràcia (UPyD) demana una investigació dels fets esdevinguts en l’escissió de la concessió del complex esportiu Eduardo Latorre per part de l’Ajuntament, després que aquest haja assumit la gestió directa del complex i l’empresa concessionària tingués un deute de 206.000 euros amb el consistori.

Des de UPyD es pregunten per què l’Ajuntament ha esperat 8 anys d’impagaments de les quotes corresponents perquè s’extingís la concessió i si es van a depurar algun tipus de responsabilitats.

D’altra banda, la formació magenta s’interessa per saber si la ciutat va a recuperar els més de 206.000 euros que ha deixat de percebre i que corresponen a tots els alcoians.

Jorge Pérez, coordinador de UPyD La Muntanya manifesta que “des de UPyD no veiem clar el que està ocorrent i demanem major transparència en l’assumpte, ja que l’Ajuntament parla de gestionar l’escorxador públicament, però no parla de com ho van a gestionar ni de perquè hem necessitat 8 anys sense cobrar per rescindir el contracte de concessió”

“La prioritat del Consistori és gestionar els serveis i els diners públics dels alcoians i aquest assumpte ens posa en dubte que es faça com es deu. Per això sol·licitem que es done explicacions als ciutadans perquè puguem saber el que ha ocorregut i el que va a ocórrer amb els nostres serveis i amb els nostres diners” ha expressat Pérez.


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *