foradia subscriutegrat

“Qui no sap riure, no sap viure”

El recull s'adreça a tots els públics: des de Cicle inicial de primària fins a Secundària. No té edat i les té totes alhora. Andreu Galán amenitzarà junt Luis Demano, el Jaume del Corral i comptarem amb la presentació d'un alcoià de soca-rel: Manuel Pérez i Muñoz.

Cartel_Bici_OVIDI

“Qui no sap riure, no sap viure”, un llibre d’Andreu Galan, es presentarà dissabte 28 al Casal Ovidi Montllor, a les 18:30 de la vesprada. Es tracta d’un divertit àlbum per als més menuts, que l’autor presentarà acompanyat de Manuel Pérez.

Andreu Galán amenitzarà la vetlada amb un taller i contacontes que ben segur, encantarà als xiquets. Romanços i cançons, raps gastronòmics, enverinalles amb molta tralla, arbres imaginaris, pollastres poetastres, aranyes pissiganyes, pins que rapegen, puces casadores, aquelarres secrets… Heus ací 21 poemes per a infants de totes les edats, amb l’eix comú de la rialla i la diversió, on es barreja el sentit de l’humor i la cultura popular amb un tracte exigent del vers i les paraules.

Qui no sap riure no sap viure és un llibre escrit des de la il·lusió de mostrar als infants un ventall de bones raons per capgirar l’ordre de la realitat i veure el cantó positiu de la vida. L’esperit del recull pren força en la cultura popular: dites, embarbussaments, cançons, amb poemes que beuen de l’antigor i alhora participen de l’actualitat.

 

Font: Coordinadora pel Valencià Alcoià-Comtat


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *