foradia cdturisme

Alcoi d’estiu s’enceta aquest cap de setmana

‘Alcoi d’estiu’ s'enceta amb un taller de ‘lindy hop’ i ball amb música en directe, un concert dels dolçainers del Grup Barxell i un festival de solidaritat amb el Sahara.

cartell estiuAquest cap de setmana s’enceta el programa ‘Alcoi d’estiu’, amb propostes de caire cultural i lúdic per a les setmanes dels mesos de juliol, agost i setembre. El programa s’enceta amb un cap de setmana molt intens en quant a activitats: un taller de ‘lindy hop’ a l’Àgora amb posterior sessió de ball i música en directe a la Plaça de Dins, un espectacle de solidaritat amb el Sahara al Teatre Principal, un concert dels dolçainers del Grup de Danses Barxell a l’amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord, i una excursió guiada al Puig diumenge de matí.

La primera de les activitats, centrada en la modalitat de ball ‘lindy hop’, ocuparà tot el cap de setmana, ja que arrenca a l’Àgora a les 16 hores amb un taller, i posteriorment a la Plaça de Dins hi haurà una mostra ‘vintage’ i, des de les 23 hores, música en directe amb el grup Swinging Affair i ball de ‘lindy hop’ a càrrec del grup organitzador de la proposta, Little Black. Diumenge, a més, continuarà l’activitat a les 14 hores al Parc Natural de la Font Roja amb una sessió de ball i un picnic compartit pels participants.

A banda, també demà dissabte el Teatre Principal a partir de les 20 hores tindrà lloc un festival solidari organitzat per l’associació Dajla de solidaritat amb el Sahara, I, dins el programa de la Setmana dels Barris de la Zona Nord, l’amfiteatre Amando Blanquer acollirà a partir de les 22.30 hores un concert a càrrec dels dolçainers del Grup Barxell, que interpretaran peces musicals de cinema.

Diumenge 29 continuarà el programa d’activitats amb una nova ruta guiada dins el cicle “10 excursions voltant Alcoi” i el seu patrimoni històric i arqueològic’, que organitza el Museu Arqueològic Camil Visedo en col·laboració amb el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA). En aquesta ocasió, l’excursió serà al Puig, i estarà guiada per l’arqueòleg de la UA Ignasi Grau i pel director-conservador del Museu Arqueològic Josep Maria Segura. La ruta eixirà a les 8.30 hores del Poliesportiu Francisco Laporta.

Al llarg de les properes setmanes continuarà l’activitat amb noves cites, entre les quals destaca la presentació del poemari ‘Poetes entre telers’ divendres 11 de juliol a la Placeta del Fossar, un acte que comptarà amb música en directe dels alcoians Batà, Pelandruska i Pau Miquel Soler; dissabte 12 els carrers del Centre acolliran teatre de carrer amb l’espectacle ‘Typical’, i el dia 20 la Plaça de Dins serà escenari del concert ‘Jazz a banda’, interpretat per la Unió Musical, entre altres activitats d’aquest primer mes.

El regidor de Cultura Paco Agulló destaca que “presentem un programa variat i obert a tot tipus de públic, que malgrat la limitació de recursos permetrà als ciutadans gaudir de diferents activitats com el cinema, la música, el teatre de carrer o la dansa, entre d’altres. Convidem a la ciutadania a gaudir del programa, i alhora a plantejar-nos noves iniciatives i activitats que puguem incloure al llarg d’aquests mesos, com ja hem fet en estius precedents amb molt bons resultats, ja que és un programa orgànic i obert a nodrir-se amb tot tipus d’iniciatives d’oci i cultura”.

Font: Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *