foradia cdturisme

Aquest dissabte Swing 26 en Las Dalias

El pròxim dia 5 de juliol, aquest mateix dissabte, la terrassa eivissenca Las Dalias acollirà el concert de Swing 26.

concertswingEl pròxim dia 5 de juliol, aquest mateix dissabte, la terrassa eivissenca Las Dalias acollirà el concert de Swing 26. Els músics René Dossin, Taré Darias, Juan Mateo, Toni Cruz i Jacobo Blanes ens tornaran a delectar amb el seu jazz manouche.

L’actuació començarà a partir de les 21.30h. de la nit, i s’allargarà fins que l’ambient i els músics ho marquen. La terrassa Las Dalias (Antiga Venta del Pilar), un xicotet i fresc oasi entre Alcoi i Cocentaina, repeteix nit temática de jazz. De nou, la banda de Swing 26, amb la veu femenina de Sofia Moltó, amenitzarà el sopar de tots aquells que es desplacen fins el número 63 de l’Avinguda d’Alacant. Menjar i copes acompanyats de jazz “de carrer”, per a tots els públics i les oïdes més exigents.

No és la primera vegada que escoltem els noms de René Dossin (contrabaix), Taré Darias (violinista) i Jacobo Blanes (guitarra), tres protagonistes de l’escena musical alternativa d’Alcoi, comarca i de la Comunitat, que no paren quiets. Alguns d’ells, Dossin i Blanes, van formar part de la nit de jazz a la Casa Rural Valor (Penàguila, Alacant), junt a Ruben Marcet (bateria) i Moisés Olcina (saxo).

Font: M.Rosella Gisbert


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *