foradia subscriutegrat

Biennal de professors col·legis Carmelites Vedruna d’Espanya a Alcoi

Al voltant de 400 professors de Vedruna trien Alcoi per a la seua concentració biennal. Els docents procedien de tot el territori valencià, Múrcia, Catalunya i País Basc.

Exif_JPEG_PICTURE

Alcoi va rebre dilluns 30 de juny la visita de 400 professors del Col·legi Carmelites Vedruna Fundació Veis. Professors procedents de col·legis de tota la Comunitat Valenciana, Múrcia, Catalunya i País Basc van triar Alcoi per a la concentració que amb caràcter biennal realitzen en diferents punts de la geografia espanyola amb la finalitat de compartir experiències educatives i mètodes de treball. Durant la seua visita a la ciutat, els professors van ser rebuts pel regidor d’Educació Manolo Gomicia a l’Àgora, on van mantindre un xicotet intercanvi d’impressions relacionades amb l’educació i l’oferta cultural i d’oci de la ciutat.

Els 400 docents de Vedruna es van poder fer una imatge conjunta d’Alcoi gràcies a la visita al Centre d’Interpretació Turística Explora, al Refugi de Cervantes, i també al Museu Alcoià de la Festa (MAF); un complet programa que els va permetre conèixer la història de la ciutat, la seua personalitat i el seu patrimoni històric, cultural i popular. A més van dinar a un restaurant local situat en el nucli històric de la ciutat, que també van visitar amb la possibilitat de conèixer els edificis emblemàtics d’Alcoi integrats en la Ruta Europea del Modernisme.

La regidora de Turisme Maria Llopis agraeix als responsables de Vedruna l’elecció d’Alcoi com a lloc de trobada i valora com a molt positiva aquesta visita: “Accions com la de hui aconseguixen donar a conèixer la ciutat, en un mateix dia, a 400 docents. No és només que aquestes persones puguen ser potencials turistes, i parlar bé als seus familiars i amics d’Alcoi com a destinació turística d’interés, és que a més són prescriptors en els seus centres educatius, la qual cosa també pot suposar portar més grups escolars a la ciutat”.

Font: Ajuntament Alcoi


Una resposta de Biennal de professors col·legis Carmelites Vedruna d’Espanya a Alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *