foradia subscriutegrat

El Gratis, entre Festes i eleccions, molta cultura

Ha començat el mes de maig, el mes de les flors, com es titula el nou poema de José Antonio Tomàs Andrés que podreu gaudir en la primera pàgina, i volem aproximar-vos al contingut que amb molt de gust us oferim aquesta quinzena en El Gratis • Aconsegueix el teu Gratis en llibreries i papereries per sols 1€.

porta602Per a començar, Arcaris ens convida a reflexionar sobre el paper de la tecnologia utilitzada pels interessos de les multinacionals. Mishima, per la seua part, ens ajuda a prendre consciència dels temps històrics que estem vivint i de la necessitat que cadascú pense per si mateix.

Acabem de passar les Festes de Moros i Cristians. És hora de valorar-les punt per punt; des de l’esquadra de la filà Marraskets protagonitzada, per primera vegada en la història, per dones, fins als quilos de pólvora disparats l’ultim dia de festes, passant, per suposat, per la ressenya de les entrades principals. Parlant de festes, tenim el cartell de les de Muro (del dia 8 a l’11).

En la secció El Poble És Savi d’aquesta quinzena conversem amb els mestres de les escoles concertades: els preguntem per la seua escola, els valors que volen veure florir en els alumnes, els principals problemes docents de l’actualitat, com combatre el fracàs escolar; i els demanem que ens proposen alguna mesura política per a millorar la docència.

Comença la campanya electoral municipal i autonòmica que conclourà el diumenge 24 de maig. En aquest sentit, entrevistem a dos candidats a alcalde: per una banda el del grup municipal Compromís, David Abad; i per altra Estefania Blanes, alcaldable per la plataforma ciutadana, Guanyar Alcoi. Els preguntem sobre la situació d’Alcoi i les seues propostes per tal de millorar les coses. Per cert, no us ho perdeu El Gratis que ix aquest divendres 15 perquè parlarem amb la resta d’alcaldables de les altres formacions polítiques.

Respecte a la cultura, tenim tota la programació de la Mostra de Teatre d’Alcoi celebrada entre el 30 de maig i el 5 de juny. Amb una varietat d’obres sorprenent, entre les quals s’inclouen la de Xavi Castillo i la de José Sacristan, entre moltes altres. També podem llegir la valoració del nostre expert esportiu, Jose Carlos Plà, respecte al resultat del partit de l’Alcoyano – Reus.

Tot això i molt més en El Gratis, comptant, per descomptat amb la col·laboració dels millors comerços i serveis d’Alcoi i oferint un servei, completament gratuït, de compra-venda-lloguer de tot tipus d’articles de segona mà. En les vostres papereries, El Gratis.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *