foradia subscriutegrat

Supervivència Arquitectònica Amazònica exposició de Zaira Montllor

Centre Cultural Ovidi Montllor des del 9 al 25 de Juliol. En el procés de making of hi ha gairebé 3000 fotografies realitzades i per tant, quasi 3000 moviments de ninots i càmera.

zaira monllor

Dimecres 9 de juliol a les 19:30h tindrà lloc la inauguració de l’exposició  i cine-fórum de Zaira Montllor: MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA ARQUITECTÒNICA AMAZÒNICA.

L’exposició consisteix en l’anàlisi gràfic i conceptual del projecte fi de carrera de Zaira Montllor i Coloma per a la titulació d’arquitectura, valorat amb una nota de matrícula d’honor i anomenat Manual de Supervivència Arquitectònica Amazònica, que conta la història de supervivència arquitectònica d’un home del futur al emprendre un viatge al passat.

La major part del projecte està organitzat en format audiovisual utilitzant els mecanismes de les pel·lícules d’animació en stop-motion, de manera que la inauguració consistirà en una expo-cine-fòrum on els assistents podran donar opinions i valoracions personals si ho consideren oportú.

Es visualitzarà la pel·lícula en forma de curtmetratge i es podrà participar en el que ens agradaria que fora un col·loqui amb l’autora del projecte. Per descomptat es podrà visitar tot el material gràfic i modelístic a la sala d’exposicións de la planta primera del Centre Cultural Ovidi Montllor des del 9 al 25 de Juliol.

Making of: manual de supervivencia. Procés d’elaboració de la pel·lícula de stop motiu MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA ARQUITECTONICA AMAZONICA, projecte final de carrera de Zaira Montllor i Coloma. En el procés de making of hi ha gairebé 3000 fotografies realitzades i per tant, cas 3000 moviments de ninots i càmera.

Font: Centre Ovidi Montllor


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *