foradia cdturisme

Donació per al Museu Arqueològic d’Alcoi

• L'historiador Francisco Jordá dóna 2.820 volums sobre prehistòria i arqueologia de la seua col·lecció personal • S’inclouen alguns treballs publicats per eminents investigadors • En elles es dóna comptar de les relacions professionals existents entre la comunitat científica en la segona meitat del segle XX

donació museu arqueologi alcoi

La biblioteca del Museu Arqueològic Municipal d’Alcoi està d’enhorabona després d’haver rebut per part del fill de Francisco Jordá, conegut prehistoriador, una donació d’un lot de publicacions.

En total han sigut 2.820 volums sobre arqueologia i prehistòria arreplegats durant anys per l’il·lustre professor alcoià que va ocupar una càtedra de Prehistòria a la Universitat de Salamanca, on va realitzar nombrosos treball i investigacions sobre aquella època.

La donació gratuïta va ser acceptada per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament per a incorporar-ho al fons bibliogràfic de la ciutat.
Des del govern local han agraït aquest gest que permet conservar el patrimoni cultural perquè perdure al llarg del temps.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *