foradia subscriutegrat

L’Ovidi Montllor debat sobre Corea del Nord

L'encontre, a les 19h. de la vesprada, se suma a les sessions ja celebrades i que es van centrar en Cuba i Nicaragua. Es tracta d'unes jornades que pretenen trobar alternatives al sistema de poder actual

jornadescorea

Continuen a Alcoi les Jornades Antiimperialistes de la joventut comunista del País Valencià. Aquesta vesprada, concretament a les 19h., el Centre Cultural Ovidi Montllor (c/Vistabella 8) debatirà sobre la conflictiva situació a Corea del Nord i les possibles alternatives o sol·lucions al problema.

L’encarregat de dirigir l’encontre és Carlos Alcaraz, secretari d’organització de la Korean Friednship Association (KFA) del País Valencià. El passat 26 de juny David Rodríguez, president de l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí, va encetar aquestes sessions. Després d’aquest país, li va tocar el torn a Nicaragua, el 4 de juliol: un membre del Comité Solidaridad Sandinista de Catalunya, Javier Huerta, ens va apropar a la realitat d’aquest lloc.

Les jornades -ja s’han celebrat tres entre finals de juny i aquest mes de juliol- tenen com a finalitat  “conèixer diferents formes de lluita contra l’imperialisme actual”. Un tema candent i ben interessant per reflexionar més enllà de les nostres fronteres, i plantejar-ho a escala menor, és a dir, dins de les nostres comarques i muntanyes.

 

Font: M.Rosella./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *