foradia subscriutegrat

Reunió per preparar el programa del 9 Octubre

Les qüestions que es va discutir va ser la celebració de la Fira, ja que en ser el dia 9 dijous els propis comerciants que participen al mercat prefereixen obrir només el cap de setmana, de divendres a diumenge.

preparacio 9 octubre

Aquesta mateixa setmana entitats de l’àmbit cultural i veïnal han tingut una reunió al Saló de Plens per començar a coordinar el programa commemoratiu del 9 d’Octubre.

Aquesta ha estat una primera presa de contacte per captar les opinions de les entitats involucrades tant en les activitats culturals com en l’organització dels actes populars que se celebren a la ciutat aquestes dates, com ara la fira d’artesania de la Glorieta o els actes als barris. De fet, en el transcurs de la reunió una de les qüestions que van ser proposades per al proper 9 Octubre precisament apunten en la direcció de descentralitzar l’activitat de l’àrea del nucli antic, per a que hi haja propostes als diferents barris de la ciutat.

Altra de les qüestions que es va discutir va ser la celebració de la Fira, ja que en ser el dia 9 dijous els propis comerciants que participen al mercat prefereixen obrir només el cap de setmana, de divendres a diumenge, ja que consideren que quatre dies de celebració és un període massa llarg per mantindre els llocs de venda.

En paraules de la regidora de Participació Ciutadana Estefania Blanes, “des d’ambdues regidories apostem per crear un programa d’actes consensuat i obert a les propostes de la ciutadania, per això abans de tancar el conjunt de la programació volem arreplegar suggeriments, propostes i aportacions dels implicats. El programa del 9 d’Octubre compta ja amb una trajectòria sòlida i està ben consolidat, però sempre és positiu millorar diferents aspectes per a que tota la ciutadania puga gaudir de l’oferta lúdica, festiva, cultural i fins i tot comercial, sense oblidar l’aspecte reivindicatiu, que envolta al Dia del País Valencià”.

Els participants a la reunió van acordar mantindre un nou encontre abans que finalitze el mes de juliol, de cara a anar perfilant l’estructura de la programació i avançant termes abans del parèntesi estival, “de forma que al mes de setembre simplement s’haja de treballar en tancar tots els aspectes per a començar amb la difusió del programa”, subratlla Blanes.

Font: Ajuntament Alcoi


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *