foradia ivace

El moviment dels pensionistes reivindica el compliment de l’article 50 de la Constitució

• El moviment dels pensionistes de l’Alcoià i el Comtat convoquen a una nova concentració • "Els poders públics garantiran, mitjançant pensions adequades i periòdicament actualitzades, la suficiència econòmica als ciutadans durant la tercera edat"

El moviment dels pensionistes de l’Alcoià i el Comtat convoquen a una nova concentració a tot qui reivindique un sistema de pensions digne. La concentració es durà a terme el dia 15 de desembre, a les 12 hores, a la plaça d’Espanya.

El lema de la convocatòria és ‘Per unes pensions dignes. No permetem que ens roben el futur’. L’acte es realitza en la vespra de la celebració del 40 aniversari de la Carta Magna, article 50 de la qual diu explícitament:

Els poders públics garantiran, mitjançant pensions adequades i periòdicament actualitzades, la suficiència econòmica als ciutadans durant la tercera edat. Així mateix, i amb independència de les obligacions familiars, promouran el seu benestar mitjançant un sistema de serveis socials que atendran els seus problemes específics de salut, habitatge, cultura i oci”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *