foradia cdturisme

L’Elx CF de primera divisió al Trofeu d’estiu Ciutat d’Alcoi

Presentació del Trofeu Ciutat d’Alcoi de futbol: CD Alcoyano-Elx CF. El partit tindrà lloc el dissabte 26 de juliol a les 20.30 hores al Camp del Collao.

trofeo alcoyano

L’alcalde Toni Francés, el president de l’Elx CF José Sepulcre, el president del CD Alcoyano Juan Serrano i el conseller delegat de La Unión Alcoyana Enrique Rico van presentar el 16 de juliol a l’Ajuntament en roda de premsa la 37a edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi de Futbol, que enfrontarà a l’Alcoyano amb l’Elx.

El partit tindrà lloc el dissabte 26 de juliol a les 20.30 hores al Camp del Collao, i els socis del club local tindran entrada lliure. El propi alcalde Toni Francés ha destacat que serà “una gran oportunitat de gaudir d’un equip de Primera com l’Elx, tot un exemple a seguir, i d’un bon partit de futbol entre dos clubs amics de dues ciutats amigues i germanes”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *