foradia subscriutegrat

Celebrada l’Assemblea de l’Associació Huestes Blanquiazules

La seu oficial de l'Associació va acollir la trobada general ordinària, mitjançant la qual es van acordar diferents punts per a la temporada 2015-2016. Un aspecte destacable va ser l'esment de Lorenzo Cabezas com a President d'Honor.

Assemblea de Huestes Blanquiazules

Diumenge passat dia 20 de juny va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’Associació Huestes Blanquiazules. La trobada es va produir en la seu oficial de l’Associació, situada en l’amfiteatre del Romeral a les 18’30 hores en primera convocatòria i a les 19 hores en segona convocatòria.

L’Assemblea va servir per a fer balanç i acordar el rumb de la nova temporada. En aquest sentit, un dels aspectes més destacables de la reunió va ser l’esment al més veterà i il·lustre entre tota l’afició alcoyanista, Lorenzo Cabezas, qui va ser nomenat per unanimitat com a President d’Honor de l’Associació Huestes Blanquiazules. A altre d’açò, es van establir els diferents punts com: l’aprovació de compte de l’Associació Huestes Blanquiazules Campaña 2014-2015; els càrrecs de President Javier Segura, Vicepresident Javier Juárez, Tresorer Juan Abad, Secretari Andrés Ruiz i Vocals Gilberto Borrell, Israel Buendía, Yolanda Abad, María Sanchís, Silvia Calataiud, José Aparicio i Antonio Cope: i finalment el llançament de Campanya de Socis 2015-2016 de l’Associació Huestes Blanquiazules.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *