Foradia parentesisajudalcoi

El Deportivo és lider en guanyar al camp el Collao

C.D. Alcoyano 2 - 0  Ebro • Victòria justa d'un Deportivo que va ser acomiadat una vegada més amb aplaudiments tant per la victòria com per el lideratge • El dissabte a Morvedre Atlético Saguntino- Alcoyano després l'Hèrcules visitarà el Collao

alcoyano-ebro-1

De nou el Collao ha vist guanyar al seu conjunt en aquesta ocasió davant el fins ara equipe revelació, l’Ebro. No ha sigut un partit brillant del’s de Seligrat però sí molt lluitat i efectiu, arriba’n-se al descans ja amb el tranquil·litzador 2-0 al marcador, que a més, li donava de mantenir-se, la primera posició a la taula classificatòria.

Notem a faltar tal volta una mica més de gent al Collao, tot i que doblarà en assistència la de molts camps de Segona B, però l’entrega i lluita que estan oferint els jugadors convida sense cap dubtes a muntar al Collao.

El pròxim partit a casa, al ser contra l’Hèrcules, l’entrada serà molt bona, però la temporada que fins al moment están fent els blancs i blaus mereix sense dubtes una mica més de públic. Això sí, als que ja munten, un 10, porque animen i estan de gom a gom amb els seus jugadors.

El rival del, Diumenge, l’Ebro, va demostrar que és un conjunt difícil de doblegar, aconseguint aguantar la primera mitja hora amb la porteria a 0, però en una falta molt pro del angle de l’àrea esquerrà de l’atac del Alcoyano, Álvaro García va posar l’esfèric per a què venint de darrere, Fran Miranda amb rematada de cap, aconseguira obrir la llanda amb l’un a zero.

Quan es disputaven els últims minuts del primer període, el que fins ara aquesta sent el millor setmana darrere de setmana, Gato s’inventa una jugada per la dreta, marxant-se de dos contraris amb mestria i fent la passada de per a què Mariano Sanz marque el gol de la tranquil·litat, abans del descans. La jugada la van protagonitzar dos jugadors nascuts en Benidorm.

A la represa va baixar un poc d’intensitat, donat que els manyos intentaven sense massa èxit escortar distancies i l’Alcoyano no acabava de trobar el camí per al tercer. L’avís més seriós dels visitants va ser un llançament a la creueta que va fer emmudir el Collao, però poc més. A la fi victòria justa d’un Deportivo que va ser acomiadat una vegada més amb aplaudiments tant per la victòria com per el lideratge.

Com a anècdota ressenyar que dos germans s’enfrenaven en aquest partit, el porter de l’Alcoyano, Marc Martínez tenia enfront del seu Germà Sergio amb el dorsal 11 dels de zaragoza. El Dissabte vinent al Nou Camp de Morvedre, a partir de les 17 hores, Atlético Saguntino Alcoyano en la jornada 15 del campionat lliguer, 8 dies després l’Hèrcules visitarà el Collao en el que serà un partidàs.

Per l’Alcoyano jugaren: Marc Martínez, Álvaro García, Navarro (©), Barreda, Tomás Ruso, Fran Miranda, José García ( López Silva, Min. 45), Jony Ñíguez, David Torres ( Ángel López, Min. 77), Gato i Mariano Sanz ( David Salomé, Min 86).

Àrbitre: Raúl Chávez del col·legi andalús, permisiu, no va amonestar a cap jugador de l’Alcoyano.

Gols: 1-0 Fran Miranda. Min. 34. 2-0 Mariano Sanz. Min. 42.

 

Font: Joseca./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *