foradia aproop

Últims partits de la Lliga de Roller Derby

Aquest dissabte 26 de juliol tindrà lloc el darrer encontre de la temporada de la Lliga East Coast de Roller Derby al Pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta (entrada gratuïta). Alcoy Roller Derby, amb Hermes Velez com a entrenador, és equip local amfitrió, que s'enfrontarà contra el Rayo Dockers Valencia a les set de la vesprada

alcoyrollerderby

Aquest dissabte 26 de juliol tindrà lloc el darrer encontre de la temporada de la Lliga East Coast de Roller Derby al Pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta. Alcoy Roller Derby, amb Hermes Velez com a entrenador, és equip local amfitrió.

alcoyrollerderby

El Roller Derby, esport apassionat que cada cop compta amb més “adeptes” a Alcoi i voltants, acull aquest dissabte un doble encontre al Francisco Laporta d’Alcoi, amb motiu de final de temporada. A les 17.00 hores el Valencia Roller Derby s’enfrontarà amb el Roch ‘N’ Rollers de Murcia; més tard, a les 19.00 hores es disputarà l’encontre entre Rayo Dockers Valencia i Alcoy Roller Derby. En acabar la competició, la Lliga East Coast celebrarà una after party en el pub del Bad Voodoo. El Roller Derby és un esport de contacte originari dels EEUU, basat en el patinatge sobre rodes (aquest últim, considerat un dels esports més complets que existeixen). Ja fa dècades que l’activitat ha traspassat fronteres -ja es considera internacional- i és predominantment femení. El treball en equip i la intel·ligència estratègica són els seus forts. Alcoy Roller Derby vos espera, entrada lliure!

Font: M.Rosella./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *