foradia cdturisme

‘The Best of’ Leo Bassi

El Teatre Calderón d'Alcoi es prepara per viure 'The Best of' Leo Bassi, el dissabte 11 d'octubre, 20.30 hores.

Foto LeoEl Teatre Calderón d’Alcoi es prepara per viure  ‘The Best of’ Leo Bassi, el dissabte 11 d’octubre, 20.30 hores. Leo Bassi, el bufó per antonomàsia, ha preparat un esdeveniment teatral especial, “The Best of”, un espectacle que recopila els millors moments de la seua carrera. Com ell mateix afirma: “He volgut fer alguna cosa per al meu propi plaer, ajuntant en una mateixa obra els moments que més m’han agradat de la suma dels meus espectacles. Sovint al còmic li succeeix que quan estrena una nova obra, sent tristesa en abandonar textos antics, que són com a vells amics. Ací, finalment, vaig a reunir- me amb els més volguts. Quina alegria”.

Ens esperen noranta minuts antològics de l’hereu d’una estirp de pallassos que va fer del riure un arma pacífica per al canvi. Que tremolen la banca, les religions, la dreta i els poders establits perquè Bassi va a traure les seues pintures de guerra. Un bon pla per, després de fer la tradicional passejada per la fira de la Glorieta,

Entrades a www.InstanTicket.es i més informació a la web del Calderón: www.teatrecalderonalcoi.com.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *