foradia subscriutegrat

Podem Alcoi amb novetats a l’assemblea en l’Ovidi Montllor

Dimecres, 30 de juliol a les 19.30 h. al Centre Cultural Ovidi Montllor. És hora que s'escolte la veu de la gent. Informació sobre la trobada del País Valencià dels Cercles Podem.

podemos

Convoquem a tota la gent que vulga participar en l’assemblea del Cercle Podem Alcoi: dimecres, 30 de juliol, a les 19 30h. en el Centre Cultural Ovidi Montllor al carrer Vistabella 8, Alcoi. En ella continuarem debatent i construint entre tots la nostra organització: entre altres assumptes, es plantejaran les novetats ètiques i organitzatives que s’estan debatent en la resta de Cercles Podem de l’Estat espanyol, a més de l’informació de la trobada al País Valencià.

 

cartel podem


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *