foradia cdturisme

Podem: “Els joves han de protestar”

Unes setanta persones van acudir a una nova assemblea de Podem / Podemos a l'Ovidi Montllor (...) El grup recorda la necessitat de què els joves "s'organitzen i protesten"

assemblea_podemos_ovidi

Assemblea de Podem a l’Ovidi Montllor./ M.Rosella./

Unes seixanta o setanta persones es van reunir ahir al Centre Cultural Ovidi Montllor a l’assemblea que va celebrar el Podem / Podemos. Els representants del grup polític a Alcoi van presentar novetats, entre elles les recollides durant les trobades a València i els tallers simultanis que es van dur a terme, i un audiovisual.

Després d’una breu introducció per part de Javier Segura, la primera notícia fou la relativa al camp dels continguts. Podem / Podemos Alcoi ha llançat la seua primera publicació, amb la intenció de traslladar al carrer els continguts que viatgen a través de la xarxa. “Fem una crida en aquest sentit, ja que volem que s’ajude a l’autofinanciació del mateix contingut“. A banda de la informació recollida a la xarxa, la publicació comptarà amb articles d’opinió i una secció fixa que parle del projecte del grup.

Una de les altres intervencions va venir de la mà d’Irene, qui va ressaltar intel·ligentment el següent: “El més important d’avui és el fet que ens porta a eixir de casa“. Cal recordar que estem en Alcoi, i finals de juliol, i no oblidar l’apatia generalitzada entorn a la política. Els assistents vam poder recordar la trajectòria del partit gràcies a un vídeo, amb la veu en off de Diego Cañamero, que partia del dia clau, el 15 de maig de 2011, començament de la “revolució” amb l’impuls de Hesse, i va subratllar dues de les seues primícies. Per una banda, remarcar que Podem / Podemos “lluita per respectar la integritat humana” i, principalment, que “els joves han d’organitzar-se i protestar“.

Després d’un minut de silenci pels bombardejos en Gaza -quan Israel havia promés tregua ahir a la tarda i no ho va cumplir-, Jose va mencionar alguns dels temes que van sorgir als tallers de València: el deute en l’economia valenciana, (multiplicat per cinc), el debat constitucional i procés constituient, la importància de la comunicació política, les municipalitzacions i el cooperativisme, entre d’altres.

assemblea-podemos-ovidimontllor

Font: M.Rosella./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *