foradia subscriutegrat

Guanyar Alcoi convoca una assemblea oberta

El grup polític fa una crida als veïns i veïnes d’Alcoi per reunir-se avui divendres 29 a les 19’30h al Centre Cultural Mario Silvestre. L'objectiu de l'encontre és tratar diversos temes al voltant del partit i entaular conversa amb els ciutadans.

foto campanya Guanyar AlcoiLa Coordinadora de Guanyar Alcoi ha convocat una assemblea oberta per avui, divendres 29 de maig, a les 19’30 hores, al Saló d’Actes del Centre Cultural Mario Silvestre en la que es tractaran diversos temes al voltant del partit, a més d’escoltar les inquietuds i demandes de la la ciutadania.

En primer lloc, el coordinador de comunicació, Mauro Colomina, exposarà una anàlisi sobre la campanya electoral i els resultats obtinguts a les eleccions municipals. Posteriorment, els cinc futurs regidors de Guanyar Alcoi a l’Ajuntament d’Alcoi -Estefania Blanes, Cristian Santiago, Naiara Davó, Paco Paredes i Aleixandre San francisco- exposaran un esborrany sobre propostes concretes per a l’Alcoi que volem. Es tracta d’un document que recull les propostes força del programa electoral i que considerem que haurien d’aplicar-se i impulsar-se activament a l’Ajuntament d’Alcoi. I per finalitzar hi haurà un torn obert de preguntes i rèpliques.

El grup fa una crida doncs, perquè “acudisca a aquesta Assemblea el major nombre de gent possible. Necessitem construir un projecte sòlid, plural i fort, i cal del vostre suport i opinió per enfortir la unitat popular de Guanyar Alcoi. Els veïns i veïnes d’Alcoi som la sobirania de Guanyar, tots som imprescindibles”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *