foradia cdturisme

UNADIKUM solidaritat per Palestina: Compartir els nostres objectius

Donada la urgència de la situació necessitem recórrer a la solidaritat i el suport mutu de les organitzacions, col·lectius, associacions i/o individualitats que compartixen els nostres objectius tinguen a bé col·laborar econòmicament amb Unadikum.

alcoiambpalestina-unadikumL’associació Unadikum treballant a la Franja de Gaza des de 2012 denunciant els incompliments sistemàtics que l’entitat sionista realitza sobre els acords, en relació a les fronteres de la Franja de Gaza; així com el menyspreu pels Drets Humans que evidencia en el seu comportament amb la població palestina, la qual cosa es tradueix en l’ús de la violència directa per part de l’exèrcit israelià tant en les denominades fases de “calma” com en els períodes de “alta conflictivitat”; i difonent les conseqüències que el bloqueig establert pel règim israelià, en clau de càstig col·lectiu, té en tots els àmbits de la quotidianitat de la vida a la Franja de Gaza.

La conjuntura particular determinada pel genocidi sobre el Poble de Gaza que l’entitat sionista està realitzant amb la seua operació “Marge Protector”, iniciada dimarts passat 8 de juliol, ha trastocat el ja de per si difícil equilibri econòmic en el qual es mantenia, mentre que les despeses no són ni pocs ni precisament moderats.

Manuel Pineda i Valeria Cortés són els únics activista de Unadikum ara mateix a Gaza, encara que hi ha més brigadistes esperant per entrar ara mateix el govern egipci i israelià tenen completament bloquejades les fronteres.

TASQUES DE UNADIKUM A GAZA ACTUALMENT:

  • Difusió d’informació: notes de premsa, entrevistes i atenció als mitjans locals i internacionals, informació en xarxes socials.
  • Labor com a escuts humans dissuadint l’entitat sionista de bombardejar hospitals i acompanyament ambulàncies
  • Transporti de persones ferides
  • Realització de labors de cerca entre els enderrocs
  • Recuperació dels cossos de les persones assassinada

Els costos econòmics derivats d’aquest treball s’han disparat fins al punt que l’associació es veu amb impossibilitat de seguir afrontant pels seus propis mitjans les despeses com sempre ha estat fins ara. Cal tenir en compte que el preu de tot s’ha multiplicat per l’escassetat (sobretot trasllats i aliments). Les despeses derivades no són molts però són de primera necessitat:

  • Habitatge
  • Trasllats diaris entre barris
  • Manutenció (aliments i aigua)
  • Manteniment de mòbils, ordinadors, internet i electricitat
  • Personal auxiliar (traduccions, ajudes puntuals)

Donada la urgència de la situació necessitem recórrer a la solidaritat i el suport mutu de les organitzacions, col·lectius, associacions i/o individualitats que compartixen els nostres objectius tinguen a bé col·laborar econòmicament amb Unadikum.
Amb aquest objectiu posem a disposició el següent número de compte:

IBAN: ÉS3821033037800030010355
CCC: 21033037800030010355
BENEFICIARI: Unadikum
CONCEPTE: SOS Palestina

Només el Poble salva el Poble!!!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *