foradia subscriutegrat

Alcoi és Happy: la fórmula de la felicitat

Aleshores també és cert aquest fet per què des de l’Escola de Belles Arts tot el curs per ells ha estat ple de felicitat, felicitat, felicitat (Happy, Happy, Happy)...

Qui té la fórmula per ser feliç?  En els últims mesos hem vist centenars de vídeos casolans en els quals persones de diferents parts del món fan la seua versió de Happy, l’èxit mundial de Pharrell Williams.

Fins ara, era una pregunta retòrica, sense ànim d’aconseguir una resposta concreta. Sembla que, sí, que existeix la fórmula per la felicitat. Almenys així, van presentar la ecuació un equip científic de la Universitat College de Londres.

felicidadQuin nivell de felicitat experimenta Alcoi en aquest moment? Alcoi sembla aplicar la formula de la felicitat o almenys pel que sé, està intentant-ho, no podia ser menys, i s’hem animat en fer versions del “Happy” de Pharrell Williams!!.

Als darrers mesos els TEDxA de l’Àgora gaudien flamantment de felicitat en aquest Happy video. Durant aquestes setmanes Alba García, Ajo Valls i Pau Vercher, també s’han animat i han fet una nova versió de “Happy” pels carrers d’Alcoi, que està triomfant en les xarxes socials. No podem olvidar el nostre Alcoy Beach (el que té platja), malgrat la distancia s’ha vist contagiat amb el propi clip-Alcoyania, Alcoy so Happy!!

Aleshores, també és cert aquest fet, per què des de l’Escola de Belles Arts d’Alcoi, al Passeig d’Ovidi Montllor, tot el curs per ells ha estat ple de felicitat, felicitat, felicitat (Happy, Happy, Happy)… I així estem.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *