foradia subscriutegrat

Pretemporada: L’Albacete s’imposa a un bon Alcoyano

En definitiva segon partit en El Collao, en aquest cas amb derrota, mentre que contra l'Elx, el temps reglamentari va finalitzar amb empat a un. Lluny del Collao l'Alcoyano va véncer en La Morera de Cocentaina 0-2 i va perdre per 1-0 gol de Tasio de penal, en Els LLometes de Muro.

Alcoyano

C.D. ALCOYANO: Nacho Zabal, Víctor Mongil, Devesa, Mario Fuentes, Oscar López, César Remón (Cp), Israel Jerez, Carles Salvador, Jorge Perona, Javi Rubio y Bello.

L’Albacete es va imposar a un bon Alcoyano 2-0. Malgrat trobar-nos en el mes d’Agost, El Collao va registrar bastant bona entrada. En el partit, l’Albacete va fer valer la seua superior categoria per imposar-se per 2 gols a zero, amb un primer tant de Mario Ortiz en combinació amb Indiano, per emmarcar. L’Alcoyano per la seua banda va manejar bé la pilota, va estar ordenat en defensa, però li va faltar profunditat i pegada. L’entrenador de l’equip manxec, Luis Angel Sampedro, tornava al Collao, després de dirigir a l’Alcoyano després del cessament de David Porras en la Lliga Adelante (2011-12).

Tard nit calorosa en el Camp del Collao, que presentava gran aspecte, malgrat que molts alcoians ja es troben en període de vacances. En les files manxegues 2 exalcoyanistas, el seu entrenador, que va dirigir, sense molt encert, -tot cal dir-ho-  a l’Alcoyano en la temporada 2011-12 en Segona Divisió A, després de la destitució de David Porras. També es trobava sota pals, Dorronsoro, un porter que no va tenir moltes oportunitats en el conjunt blanquiblau, ja que en aquesta època el meta Fernando Maestro era titular indiscutible.

Per l’Albacete van jugar: Dorronsoro, Pol, Indiano, Mario Ortiz, Rubén Cruz, Jorge Diaz, Miguel Núñez (Cp), Edu Ramos, Antoñito, Juanra, e Iván Cifuentes. Per l’Alcoyano: Nacho Zabal, Víctor Mongil, Devesa, Mario Fuentes, Oscar López, César Remón (Cp), Israel Jerez, Carles Salvador, Jorge Perona, Javi Rubio y Bello.

El Col·legiat Valencià, Enrique Sanchis Cambra, va ser l’encarregat de dirigir el partit, mostrant 3 targetes grogues, a Fran García per l’Albacete, i als alcoyanistas, Francis Ferrón i Israel Jerez. La seva actuació va passar desapercebuda, atés que en tractar-se d’un amistós, i malgrat que va haver-hi intensitat, el partit no va presentar problemes.

La primera meitat no va resultar molt vistosa, i tan sols es va salvar, per la magnífica jugada que va significar el 0 a 1 per l’Albacete, que va iniciar Indiano amb una bona assistència a Mario Ortiz, qui després de parar amb el pit, va realitzar un barret perfecte al porter Zabal, i empenyia la pilota a porta buida. Cal tenir en compte, que el porter alcoyanista, medeix 1,96 el que dóna més mèrit si cap al golaç visitant, que arribava en el minut 20.

Albacete

ALBACETE : Dorronsoro, Pol, Indiano, Mario Ortiz, Rubén Cruz, Jorge Diaz, Miguel Núñez (Cp), Edu Ramos, Antoñito, Juanra, e Iván Cifuentes.

La resta del partit va resultar igualment anodí, amb un Albacete, superior, però amb un Alcoyano, que no creava perill a més movia bé la pilota, força en defensa, i que per tant si és capaç de trobar profunditat, apunta maneres per a aquesta campanya. Amb avantatge mínim visitant es va arribar al descans.

Carrusel de canvis en la segona part i nou gol visitant. Com sol ser habitual en pretemporada, l’Albacete sobretot, va fer un sinfí de canvis, jugant al llarg del segon període, Chumbi, Borja, Diego Benito, Portu, Noguerol, Rojas Carrrasco, Samu i Rojas. Per l’Alcoyano, van tenir entrada Josemi, Perona, Francis Ferrón, Navarro, Víctor Merchán, Jose Antonio, i el porter Devis. El tècnic granadí, Oscar Cano no va alinear a l’altre porter suplent, Jero, ni als jugadors de camp, Javi Corbalan, Camús i Pablo Carbonell.

Malgrat la gran quantitat de canvis, la segona meitat va ser un calc de la primera, amb joc anodí i avorrit de cara al públic, tan sols alterat pel gol de Borja als 30′ després d’una primera rematada de cap d’Israel, que potser Devis, que segons abans havia realitzat una gran intervenció, havia d’haver atallat.

En definitiva segon partit en El Collao, en aquest cas amb derrota, mentre que contra l’Elx, el temps reglamentari va finalitzar amb empat a un. Lluny del Collao l’Alcoyano va véncer en La Morera de Cocentaina 0-2 i va perdre per 1-0 gol de Tasio de penal, en Els LLometes de Muro. Els propers rivals de l’Alcoyano en pretemporada seran Alzira i Murcia.

El debut en lliga serà a Saragossa enfront del filial aragonés, el 24 de agosto, primer partit en El Collao contra el Mallorca B, el 31 d’Agost, i el 3 de setembre, també en El Collao, Alcoyano contra Santa Eulalia de Copa del rei.

 

 


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *