foradia pressupostparticipatiualcoi

La bústia de Compromís: Els desperfectes al carrer Alacant sense solució

Aquest carrer Alacant d’Alcoi està en un estat lamentable, cal una revisió i reparació integral de tota la zona, a més sent entrada d'Alcoi.

carrer alacantA la bústia de Compromís hem de rebre les queixes de distints veïns del carrer Alacant pel mal estat en què es troba tota aquesta zona i ara Anna Serrano es pregunta si “Tenen la intenció de continuar amb la reparació de la beniata o és altra campanya de publicitat del govern?”

 

D’ençà que a principis de juny el regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez anunciara que l’Ajuntament havia iniciat la reparació integral de les voreres de la Beniata i en un tram minúscul del carrer Alacant. Han passat mesos i, pel que hem vist, només s’hi han solucionat desperfectes i segons la regidora de Compromís Anna Serrano “ara a l’estiu, que hi ha menys trànsit, s’hauria d’haver aprofitat per a fer les intervencions oportunes”

carrer alacant 1Si és veritat, aquest carrer Alacant entrada d’Alcoi està en un estat lamentable, cal una revisió i reparació integral de tota la zona, que presenta desperfectes. Les voreres estan mig alçades i trencades, hi ha fins pals de la llum enmig de la vorera. Els veïns parlen que presenta anormalitats en unes canonades d’aigua que van per damunt de la vorera i que haurien de soterrar-se; a més a més la regidora de Compromís en l’Ajuntament d’Alcoi, pregunta al govern municipal: “si té la intenció de continuar amb la reparació completa de totes les voreres de la Beniata o si solament tenia previst reparar-ne un tram“.

 

 


Una resposta de La bústia de Compromís: Els desperfectes al carrer Alacant sense solució

  1. […] venient denunciant els veins del carrer Alacant en la bústia de Compromís el mal estat en què es troba tota aquesta zona i més el carrer Alacant d’Alcoi, que està en un […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *