foradia mediambient

Compromís alerta que el 73% dels alcoians ixen de la ciutat per a treballar

Segons indica l'estudi de mobilitat de l'Institut Nacional d'Estadística, Alcoi és la tercera ciutat amb més mobilitat per a treballar o estudiar en 2019, i Compromís argumenta que aquest fet és conseqüència de males decisions polítiques

Des de Compromís alerten que el 73% dels alcoians i alcoianes han d’eixir de la nostra ciutat per a treballar o estudiar. Aquesta formació ha tret aquestes dades de l’estudi de mobilitat de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), que ha reflectit que Alcoi és la tercera ciutat amb més mobilitat durant el 2019.

Segons Màrius Ivorra, portaveu de la formació: “aquesta és una conseqüència de les males decisions polítiques i l’apatia existent dels nostres governants als últims anys“.

El regidor de Compromís ha afegit que: “la mancança de plans per fixar, innovar i incentivar la nostra indústria fa que la majoria d’alcoians, un 73%, ha d’eixir de la ciutat per poder treballar o estudiar, i açò a llarg termini acaba amb la disminució de població que estem patint des de fa dècades“.

Ivorra també ha declarat que: “Aquesta tendència no era nova però als últims anys s’ha agreujat amb la inacció socialista que es tradueix amb un atur de més de 6.000 persones, desaparició d’empreses, la no creació de nous espais industrials, la falta d’idees. A més a més, amb decisions de buidar de contingut tecnològic i econòmic l’Illa de Rodes, Malgrat els compromisos adquirits amb nosaltres i amb els alcoians, per fer del projecte un punt d’innovació a escala europea i generador de llocs de treball, serà impossible revertir aquesta fuita de treball i habitants“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *