lasarga ajualcoipresuparticipa

Unadikum envia 25 kilos de medicaments per a Palestina

Gaza, enorme presó amb milions de palestins dins, necessiten també ajuda en el concret. Des d'Alcoi s'acaben d'enviar 25kg de material sanitari i alguns medicaments.

MEDICAMENTSLa franja de Gaza, assetjada, bombardejada, necessita urgentment ajuda humanitària. En resposta a la campanya de recollida de medicaments iniciada de la mà de AMHP (Associació Mèdica Hispano Palestina) i l’Associació Unadikum, al seu local en Alcoi, acaben d’enviar 25kg de material sanitari i alguns medicaments a la Missió Diplomàtica Palestina en Madrid. Per Alcoi el poble de Gaza no està sol.

Aquesta campanya de recollida de medicaments per als hospitals de Gaza amb el qual treballa l’organització UNAKIDUM, així podem garantir que aquesta ajuda arribarà allí on es necessita. La idea és portar material sanitari i medicaments en bon estat i amb marge en la data de caducitat. “Aquesta aportació ha sigut possible gràcies a la col·laboració de dues companyes infermeres d’Alacant ciutat” assenyalen des d’Unadikum.

Les manifestacions de suport a Gaza, al poble palestí i a la seua constitució com a nació independent i sobirana, per què deslliure del genocidi practicat de forma sistemàtica pels successius governs israelians, no són suficients. I han provocat un veritable desastre humanitari. Gaza, enorme presó amb milions de palestins dins, necessiten també ajuda en concret.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *