foradia cdturisme

Recollida solidària d’ulleres per a persones refugiades als camps del Líban

• Campanya solidària a Alcoi dedicada a recollir ulleres i instruments òptics per a les persones refugiades als camps del Líban • Organitza la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi donant suport a una iniciativa que ha estat impulsat pel Departament de Salut Pública de la Universitat d’Alacant.

Campanya solidària a Alcoi dedicada a recollir ulleres i instruments òptics per a les persones refugiades als camps del Líban. Organitza la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi donant suport a una iniciativa que ha estat impulsat pel Departament de Salut Pública de la Universitat d’Alacant.

La presentació de la campanya se celebrarà el dijous 30 de novembre a les 19 h a la seu d’Empatía Socioeduactiva, cal carrer Severino Albarracín, 1.

Els punts fixos de recollida de material estan ja habilitats, fins al 4 de gener: l’Associació de veïns de Batoi (c/ Carrascal, 5); l’Associació de veïns de Santa Rosa-La Mistera (pl. Del Centenari) en horari de dilluns a divendres de 19 h a 21 h; al local d’Empatía Socioeducativa (c/ Severino Albarracín, 1), dimecres i dijous de 17.30 a 20.30 h; i al despatx del grup municipal Guanyar Alcoi (pl. d’Espanya, 1, Ajuntament d’Alcoi) de dilluns a divendres des de les 8.30 h fins a les 14.30 h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *