foradia subscriutegrat

Derrota de l’Alcoyano front el Saragossa B en el debut de lliga

Els d'Oscar Cano, van buscar la igualada sense fortuna. Gens de més començar la segona part, gol del Saragossa B i colorín colorat...

WEBPAGE_20140824_162535~2

Els Alcoyanistes, que van jugar de roig diumenge passat, es van avançar en el descompte del primer temps, però van rebre un gol aragonés abans del final de la primera part, i un altre gens de més començar el segon període. Els d’Oscar Cano, van buscar la igualada sense fortuna. Bell fué l’autor de l’únic gol alcoyanista, i Oscar López el jugador més destacat.

El primer onze de l’Alcoyano fou el format per Nacho Zabal en porteria, Victor Mongil i Devesa en els laterals, amb Oscar López i Mario Fuentes en l’eix de la defensa. El centre del camp ho componien el Capità César Remón i Javi Rubio, amb Israel Jerez i Carles Salvador per banda i en zona d’atac Bello com enganxe i Francis Ferrón com a home més avançat. Pel Saragossa B:  Sergio Sanz, Carlos Javier (cp), Lasure, Bonilla, Marc Vales, Tarsi, Kilian, Rami, Esnaider (72 Santigosa), Gabarre (88 Meseguer) y Pombo (76 Pablo).

En la primera meitat només va haver-hi gols en el descompte ( 1 – 1 ): L’Alcoyano va sortir disposat a prendre possessió i control del partit, i ho anava aconseguint, explicant fins i tot amb alguna oportunitat que no es va materialitzar. En el minut 33 , primer contratemps per a Oscar Cano, amb li retirada per una lesió en el pòmul del central Mario Fuentes, qui seria substituit per Josemi Perona. Coincidint amb el canvi, l’Alcoyano va cedir terreny, i els aragonesos van jugar més ofensivament; no obstant això la clau de la primera meitat va arribar amb el temps afegit pel col·legiat andalús, Juan Peña Varela, van anar 4 minuts, però van donar per a molt; en el 48, i després d’una jugada llarga i embrollada, Antonio Bello, va avançar a l’Alcoyano 0-1; però pràcticament en la jugada de servei de centre, un tret centrat de Pombo, després de botar en el sòl, copeja en el pit del porter Zabal, i Esnaider ( fill del exjugador del Zaragossa, Reial Madrid, etc), anotava l’1-1. No va haver-hi temps per mes i just després de l’anotació del gol local, l’andalús va assenyalar el camí dels vestuaris.

Gens de més començar la segona part, gol del Saragossa B i colorín colorat…

Tan sols s’havia jugat minut i mitjà, quan una bona jugada entre Gabarre i Esnaider, era culminada per Kilian qui venint des d’enrere, anotava el segon gol local, i instaurant un marcador que ja no es mouria. A partir d’aquest instant, els aragonesos van intentar fins i tot ampliar el marcador, desbaratant Oscar López, la millor ocasió local en botes de Esnaider; passats aquests minuts de desconcert, l’Alcoyano va buscar l’empat, controlant de nou el partit, això si amb algun esglai per errors de pèrdua de pilotes; Oscar Cano va moure la banqueta i va donar entrada a l’últim fitxatge, Rubén Ramos, en substitució del capità César Remón en el 61 i en el 81 seria el canterano José Antonio el que substituïa a Carles Salvador, i la veritat és que en la recta final del partit, va haver-hi fins a 3 jugades amb rebutges, que alguna d’ella podia haver acabat en gol. Però el marcador ja no es mouria, i l’Alcoià va tornar de buit de Saragossa, en una trobada en el qual no es va mostrar cap targeta.

alcoyano-saragossa

L’Alcoyano jugarà el Diumenge 31 d’Agost el seu primer partit de lliga en el Collao, a partir de les 20:00 hores, enfront del Mallorca B i 3 dies més tard, també a Alcoi, Santa Eulalia i Alcoyano disputaran la primera eliminatòria copera, a partit únic.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *