lasarga

L’ofici del Athlètic doblega a un molt bon Alcoyano

150 aficionats de l'Alcoyano ha gaudit del nou estadi de San Mamés a Bilbao. Viguera s'ha convertit en l'home de l'eliminatòria al marcar en Alcoi i en Bilbao. Els veterans del Alcoyano han segut ampliament golejats per l'Athlètic veterans en Lezama.

aficio bilbao

L’agermanament de les dues aficions a les portes del nou San Mamés./

L’escenari sincerament impressionant, que cosa mès bonica de camp i eixos 150 aficionats de l’Alcoyano encara l’han fet mès presiós. La posta en escena crec que ha segut encertada per part de l’Alcoyano, que durant tot el partit s’ha defençat però jugant el baló, demostrant que pese a la diferència de categoría, els blancs i blaus mai li han perdut la cara al partit.

Es deveres quels hòmens d’Oscar Cano estaven obligats a marcar, i apenes han arribat a la porta defesa per Iago Herrerín, però això eren paraules majors si enfront hi havia un equip de Champions; tambè es cert que l’Alcoyano va escomençar a perdre l’eliminatòria en Alcoi, quan després de tindrer a l’Athlètic contra les cordes per a acabar deixant se empatar pels bascos.

 PRIMERA MEITAT, DOMINI DEL ATHLÈTIC AMB GOL 1 – 0

Viguera

Viguera autor dels gols./

Bon primer periode de l’Alcoyano, defensivament parlant, davant un Athlétic que a dominat de principi a fi aquests primers 45 minuts. La superioritat tècnica del Athlètic sa possat de manifest mitjansant les diferents oportunitats creades sobre tot per Viguera i Guillermo, tots dos han segut protagonistes d’una bona ocassió al minut 31 en la que primer César Remón i deprés Zabal han evitat el primer gol del Alcoyano.

L’únic gol del partit l’anotat Viguera, entrant desde darrere en posició correcta i driblant a Nacho Zabal per a marcar a porta buida. Minuts després una falta xutada per Laporte la rebutjat no sense dificultats Zabal. Este gol del Athlètic deixanles coses quasi igual donat que l’Alcoyano estava obligat a marcar.

 SEGONA PART L’ATHLÈTIC AMB TOT EL SEU ARSENAL

Beñat-Athletic-Club-Bilbao-vs.-Alcoyano-Copa-del-ReyAl llarc de la segona meitat Ernesto Valverde ha possat en joc tot el seu arsenal, i tant Mikel Rico, Muniain i Aduriz han entrat al camp, però tot i això el Alcoyano ha passat meyns problemes que al primer temps. També es cert que l’Alcoyano estava molt ordenat darrere però ofensivament ho intentava però l’Athlètic no el deixava.

Ha segut una llàstima perquè el Athlètic no les tenía totes i si l’Alcoyano, cosa complicada sense dubtes, l’haguera apretat més, els bascos patirien de valent. També ha quedat clar inaixí ho han reconegut tant Oscar Cano com Ernesto Valverde, l’eliminatòria es va decidir en Alcoi, on l’Alcoyano va tindre l’opció de mig decidir l’eliminatòria i en canvi va acabar empatant.Viguera s’ha convertit en l’home de l’eliminatòria al marcar en Alcoi i en Bilbao.

 FITXA TÈCNICA:

Athlètic Club Bilbao: Iago Herrerín, Laporte, San José, Beñat (Mikel Rico 67′), Iturraspe, De Marcos, Ibai, Susaeta (Cp), Viguera (Muniain 67′), Guillermo (Aduriz 77′) i Balenziaga.

C.D. Alcoyano: Zabal, Carles Salvador, Navarro, Mario Fuentes, Óscar López, César Remón (Cp), Israel (Francis Ferrón 45′), Julio De Dios, Alfaro (Javi Rubio 55), Rubén Ramos i Bello ( Devesa 70′).

Àrbitre: Del Cerro Grande, del col.legi Madrileny, va traurer targetes grogues als bilbains San José, De Marcos, i Aduriz; i per l’Alcoyano la va veurer Mario Fuentes.

Gol: 1 – 0 38′ Viguera

veterans alcoyano bilbao

Els veterans han demostrat que encara conserven la forma./

Els que no han tingut opcions han sigut els veterans del Alcoyano, que han segut ampliament golejats per l’Athlètic veterans en Lezama.

El partit de tornada de la Copa del Rei, ATHLÈTIC CLUB DE BILBAO vs ALCOYANO, ens arriba per gentilesa de:


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *