foradia subscriutegrat

Intercanvi d’estudis entre Alcoi i Ohio

Aquest intercanvi, entre Espanya i Estats Units, ha estat propiciat pel Club Rotary Alcoi i Rotary Internacional. Araceli ha estat un cap de setmana a Madrid amb la resta d'estudiants espanyols que surten aquest curs que ve d'intercanvi.

rotary 3Amb una gran il.lusió, Araceli Berenguer Guillem va estar present per fer-li lliurament de la tradicional motxilla que simbolitza l’inici de l’intercanvi amb EUA. L’alcoiana estarà acollida per una família a Ohio, concretament en una ciutat anomenada Changrin Falls, prop de Cleveland a la zona dels Grans Lagos.

Aquest intercanvi d’estudis, entre Espanya i Estats Units, ha estat propiciat pel Club Rotary Alcoi i Rotary Internacional. Amb aquest programa, Rotary pretén col·laborar en la formació de joves mitjançant aquesta fórmula d’intercanvi, que a més d’oferir-los l’oportunitat de perfeccionar un idioma, serveix per viure una sèrie d’experiències que ajuden a millorar les seues aptituds en el marc d’un futur laboral.

Araceli, que entre les seues aficions es troben el ball clàssic i flamenc, acaba d’acabar els seus estudis d’ESO en el Col·legi Sant Roque d’Alcoi, per la qual cosa cursarà l’equivalent a 1è de Batxillerat a EUA. Per fer-se una idea del que serà l’any vinent, Araceli ha estat un cap de setmana a Madrid amb la resta d’estudiants espanyols que surten aquest curs que ve d’intercanvi.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *