foradia cdturisme

El Gratis: anàlisi local amb perspectiva global

• Donar vida al comerç d’Alcoi i les seues Comarques, eixe és un dels objectius del periòdic El Gratis • Les activitats culturals que dia a dia viu la nostra societat acompanyat, com sempre amb articles d’anàlisi • A la teua papereria per 1€.

el gratisDonar vida al comerç d’Alcoi i les seues Comarques, eixe és un dels objectius del periòdic El Gratis. Per això ens preocupem de col·laborar amb els millors comerços i serveis. Per això també oferim un servei completament gratuït de compravenda de tot tipus d’articles de segona mà.

I aquesta vessant es compagina amb les notícies dels fets més rellevants del dia a dia. L’actualitat dels Jutjats d’Alcoi, el congrés Espabrok, els vincles entre Alcoi i Japó i la recuperació de filmacions dels anys 50 d’Alcoi són alguns dels exemples.

A més a més, treballem per aportar informació d’investigació i qualitat que ens ajuda a comprendre el nostre món, la nostra societat i la nostra ciutat. Aquesta quinzena parlem amb el quasi centenari alcoià Vicente Segura sobre la memòria històrica a Alcoi. També podem llegir un relat literari futurista sobre el TTIP, un tractat internacional que, en cas d’aplicar-se, afectarà la nostra ciutat i a les nostres vides.

Per altra banda, en la línia de conèixer el nostre món i la nostra societat, com cada quinzena eixim al carrer a parlar amb els nostres veïns i veïnes sobre l’actualitat. En el Poble és Savi donem veu a la gent del carrer per a parlar dels problemes generals i de com solucionar-los des del seu punt de vista.

Parlem també amb els professionals dels col·legis per tal que ens informen sobre qüestions generals d’educació, i en concret dels mètodes, tècniques i valors dels seus Centres Educatius. Aquesta edició CEIP Horta Mallor i Les Carmelites.

No ens oblidem de la promoció de les activitats culturals que dia a dia viu la nostra societat. Aquesta quinzena informem, per exemple, de les festes de la Zona Nord i de la celebració del dia mundial del Mediambient en la Font Roja.

Tot això, acompanyat, com sempre amb articles d’anàlisi que ens assabenten amb profunditat dels temes d’actualitat rellevants. Per exemple, sobre la policia de barri d’Alcoi i sobre el modern colonialisme internacional.

No us ho perdeu, El Gratis, 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *