lasarga ajualcoitel

Cartell de luxe pel POMAROCK a Agres

Després de l'èxit de l'any passat al POMAROCK, els joves d'Agres han decidit tornar a repetir-lo amb un cartell de luxe i moltes novetats així els assistents podran adquirir de manera opcional els PomaGots ecològics, per col·laborar en mantindre netes les serres.

cartell POMAROCK 2014Aquest any el POMAROCK serà el divendres 5 de setembre a la Plaça de l’Assut, i comptarà amb zona gratuïta d’acampada així com també preus populars. Com a novetat els assistents podran adquirir de manera opcional els PomaGots ecològics, per col·laborar en mantindre netes les serres.

Les entrades es podran adquirir en taquilla a 8 €, i/o anticipada per internet. La venta física d’entrades està tancada des del passat 27 d’Agost.

S’espera una gran afluència d’assistents i superar les xifres de l’any passat on més de 1500 persones van vibrar en aquella primera edició. Des de l’organització s’anima als joves de les comarques veïnes a participar i gaudir d’aquest esdeveniment.

Per anar obrint boca, des de les 17.30 fins les 20 hores, al Poliesportiu, amb entrada gratuïta tindran lloc els concerts dels grups Poetes Anònims, ESiR  i Badok. Al mateix temps també hi hauran tallers per a tots els públics.

A les 22 hores tindrà lloc l’apertura de portes per al POMAROCK amb el següent cartell:

  • – Aspencat, (Xaló) presentant el seu darrer disc “Essència”
  • Pirat’s Sound Sistema, (Sants-Barcelona) presentant el seu tercer àlbum “Propaganda pel fet!”
  • – Auxili, (Ontinyent) presentant el seu segon treball “Dolç atac”
  • – Karra-ska’l, (Alfafara-Agres) guanyadors de la 1a edició del AgresMUSIQ, presentant el seu primer EP.
  • – Vadebó, (València) formació que va començar a caminar l’estiu de l’any passat
  • – Almorranes Garrapinyades, (Castelló) presentant el seu 2n disc, “Homes, homenets i cagamandúrries”

POMA ROCK 2013 la Raiz

Per a més informació podeu consultar la web: http://www.pomarock.com/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *