foradia elgrat

El Festival de la Paraula torna a Agres

• El 19 i 20 de març Agres acull la quarta edició del Festival de la Paraula • L’objectiu d’estes dues jornades és compartir històries, rondalles, cançons i tradicions • La Coordinadora pel Valencià col·labora amb un DVD didàctic amb moltes històries

Festival_de_la_paraula_ Agres_2016La granja escola Riera d’Agres organitza la quarta edició del Festival de la Paraula. Agres acull una jornada de convivència el pròxim cap de setmana, 19 i 20 de març amb l’objectiu de compartir històries, rondalles, cançons i tradicions.

El festival es presenta amb un programa d’activitats ben complet: dissabte 18, de matí, un taller de teatre animat amb titelles i objectes, a càrrec d’Empar Claramunt. Continuarà amb una sessio de contacontes, per la vesprada, i un taller de creació d’històries i rondalles a càrrec dels escriptors i experts en etnopoètica Francesc Gisbert i Víctor Labrado, autors d’obres de referència com ara Màgia per a un poble o Llegendes valencianes.

L’endemà, diumenge 19, serà el torn d’un altre taller de creació i gravació d’històries, amb Fèlix Albo, Mon Mas, Andreu Galan, Almudena Francés, Tània Muñoz, El Gran Jordiet, Sherezade Bardaji i la col·laboració de Diània TV.

La Coordinadora pel Valencià col·labora en aquesta edició, en què s’elaborarà un DVD didàctic amb moltes de les històries que explicaran els diferents col·laboradors.

Per a inscriure’s en l’activitat cal contactar amb la web de la Riera d’Agres o telefonar al 660 745 313.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *