foradia subscriutegrat

Incendi a la torreta de la Serra de Mariola al Parc Natural

El foc s'ha declarat entre els termes municipals de Bocairent, Agres i Alcoi (...) En hores l'incendi a tingut una millor evolució (...) el foc està afectant la pineda (...)

Incendi_torreta_Mariola

L’avís ha sigut rebut per Emergències a les 15.45 hores. El foc s’ha declarat entre els termes municipals de Bocairent, Agres i Alcoi, uns 500 metres de la mateixa Font de Mariola i al costat de la Torreta de la Serra de Mariola. S’han desplaçat fins a la zona afectada, segons anava informant el Centre de Coordinació d’Emergències 112, fins a un total de 14 mitjans aeris (helicòpters i 8 avionetes), dues dotacions de bombers, un coordinador forestal, dues brigades i dues autobombes d’emergència, la mateixa font agrega que el foc està afectant la pineda.

BOC20140911BIncendi_torreta_Mariola

En hores l’incendi a tingut una millor evolució malgrat els vents, i el Centre de Coordinació d’Emergències 112 ha penjat en Twitter informant que ja no hi ha flames en el perímetre i que els mitjans estan refrescant la zona afectada. Durant la nit romandran 5 brigades d’emergència amb 4 autobombes i 8 brigades. Afectades quasi 14.9 hectàrees d’arbres, controlat a les 14.25 hores dia 11 setembre.

Incendi_torreta_Mariola1
Recordem que és el segon incendi que pateix el parc natural de la Serra de Mariola d’aquest estiu, el passat 10 d’agost l’altre foc declarat al terme municipal de Bocairent, a una zona propera al Buixcarró i Sotarroni en la pedrera Comellars i que a poc a poc va anar desplaçant-se fins al terme municipal d’Alcoi, va calcinar un total de 17 hectàrees.

S’agraeix la mobilització immediata dels voluntaris del grup d’emergències de Mariola Verda i de la resta de mitjans d’IMELSA, Consorci de bombers i de la Generalitat Valenciana per a la ràpida extinció de les flames.


ajualcoi

Una resposta de Incendi a la torreta de la Serra de Mariola al Parc Natural

  1. […] i que va arrasar 444 hectàrees del parc natural de Montgó i també poquets dies després de l’incendi forestal que es declarara al Parc Natural de Mariola a la Torreta de Mariola al terme de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *