foradia camaraalcoi

El foc va ser intencionat a l’incendi forestal a Planes

El foc, que segons les mateixes fonts ha estat "intencionat", es va originar poc abans de les 23.00 hores del dimarts en una zona d'arbres de difícil accés i es va propagar a causa dels forts vents.

incendi planes

L’incendi forestal declarat dimarts a la nit en una zona del terme municipal de Planes (Alacant), enfront del pantà de Beniarrés, va ser donat per controlat anit dimecres a 21.00 hores després d’arrasar 70 hectàrees, 65 d’elles forestals, segons fonts del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat . El fort vent i el fum també va obligar a tallar la carretera, que uneix les localitats de Beniarrés i Planes pel pantà de Beniarrés.

L’incendi va mobilitzar al matí nou mitjans aeris (cinc helicòpters i quatre aïr tractor) per col·laborar en les labors d’extinció, a més d’efectius terrestres Bombers d’Alcoi – La Muntanya, i els voluntaris contra-incendis ACIF a més van estar treballant durant la nit.

planes incendi 1El foc, que segons les mateixes fonts ha estat “intencionat”, es va originar poc abans de les 23.00 hores del dimarts en una zona d’arbres de difícil accés i es va propagar a causa dels forts vents.

Aquest nou incendi forestal arribava hores després que el Centre de Coordinació d’Emergències GVA-112 donés per extingit al voltant de les 8:00 hores d’aquest dimarts l’incendi forestal intencionat declarat la tarda del passat dijous entre els municipis de Dénia i Xàbia (Alacant) i que va arrasar 444 hectàrees del parc natural de Montgó i també poquets dies després de l’incendi forestal que es declarara al Parc Natural de Mariola a la Torreta de Mariola al terme de Bocairent.

 

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *