foradia subscriutegrat

Amb Bici per la Via Verda 2014

Enguany, tindrà lloc el diumenge 28 de setembre. Atenció: el període d’inscripció acaba divendres 19 de setembre.

amb bici via verdaS’ha presentat la nova edició de l’activitat Amb bici per la Via Verda, una marxa no competitiva que discorre per l’antic traçat del tren Xitxarra, entre Alcoi i Vilallonga. Atenció: el període d’inscripció acaba divendres 19 de setembre

Enguany,  Amb bici per la Via Verda, tindrà lloc el diumenge 28 de setembre, i ja estan obertes les inscripcions a les diferents localitats que participen. Té un preu de 4 euros per participant que inclou l’assegurança, l’esmorzar en Beniarrés, i també el transport de tornada des de Vilallonga fins al punt d’inici tant dels participants com de les seues bicicletes.

Destacar que es tracta d’una activitat lúdica i esportiva, però també reivindicativa, ja que pretén servir per reclamar les inversions necessàries per a que aquesta via verda siga completament segura i transitable, i es consolide com a reclam turístic de les nostres comarques pels seus valors naturals, paisatgístics i culturals.

Han  presentat l’activitat el regidor d’Esports de Muro Àlex Llopis, el de Cocentaina Saül Botella, la de l’Orxa Verónica Bataller, i el d’Alcoi Natxo Gómez.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *