foradia subscriutegrat

Esquerra Unida obri procés de primàries a les Eleccions Autonòmiques

La votació tindrà lloc en la seu d’EU l'entesa (C/Entença 93) el dia 8 de novembre de 2014. Abans s'obri periode d'inscripció per poder votar des del 17 de setembre al 31 d’octubre de 2014.

cartelPrimariesobertes3En el procés de primàries la ciutadania es podrà inscriure en el cens de simpatitzants per poder votar des del 17 de setembre al 31 d’octubre de 2014. La seua inscripció es podrà fer de forma telemàtica mitjançant la web www.primaries.eupv.org o acudint al despatx del grup municipal a l’Ajuntament d’Alcoi de dilluns a divendres en horari de 9:30 a 14:00 hores. La votació tindrà lloc en la seu d’EU-l’entesa (C/Entença 93) el dia 8 de novembre de 2014.

En aquest procés de primàries obertes aprofundeix encara més si cap en la democratització del  funcionament intern i del sistema d’elecció de candidats, per això votaran a les candidatures de les Corts totes les persones afiliades. A més a més, des d’Esquerra Unida s’ha destacat: “i per això obrim també a la ciutadania la confecció del programa electoral i l’elecció de la persona candidata a la presidència de la Generalitat, a la qual votaran els afiliats i, a més, tots els simpatitzants que ho desitgen i compartisquen el projecte d’EUPV”


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *