foradia subscriutegrat

Primer punt de l’Alcoyano a domicili front a l’Olimpic de Xàtiva

Gols: 1-0 76' Alex Cortell de penalti. 1-1 79' Francis Ferrón (...) La Murta de Xàtiva fou el marc on l'Alcoyano aconseguí el primer punt blanc i blau lluny del Collao (...) L'Alcoyano segueix ocupant posicions de descens

Alcoyano en Xativa

C.D ALCOYANO: Javi Rubio, Jero, Carles Salvador, Martí Fuentes y Víctor Mongil. Agatxats: Francis Ferrón, Devesa, Vista Jerez, Julio de Dios, Navarro i Alfaro.

La Murta de Xàtiva fou el marc on l’Alcoyano aconseguí el primer punt lluny del Collao, després d’empatar a 1 gol en un avorrit encontre per als espectadors. S’avançaren els blancs, de rigorós penal al 76, i 3 minuts més tard, i d’estratègia, empatava l’Alcoyano de cap, per mediació de Francis Ferron. L’Alcoyano segueix ocupant posicions de descens, i això sí, espera rival a la copa del Rei, on el Dilluns a Madrid se celebra el sorteig de la 3a ronda, que l’enfrontarà a un  B de nou a partit únic, i que obrirà les portes d’un equip de competició europea als conjunts que continuen endavant al torneig del KO.

 

PRIMERA MEITAT SENSE GOLS.

La sensació que dona l’equip d’Oscar Cano, que no acaba d´arrancar, i inclòs que falta allò més ofensivament parlant. Amb la incorporació de Jero en porteria, l’Alcoyano ha guanyat confiança a la dreta guarda, i inclòs el centre del camp, es nota que atesere qualitat, però davant pareix que falta allò, ja que els blancs i blaus no generen ocasions i deixen massa sols a un Francis Ferrón, que lluita molt, però que sempre té un parell de jugadors al seu entorn.

El Diumenge a Xátiva vam vorer un Alcoyano que va eixir prou ben assentat en la primera meitat, però que a mesura que avançava aquest primer període, el conjunt d’Oscar Cano va anar perdent força, i deixant el domini, això sí, infructuós, d’un Olimpic de Xàtiva que no va inquietar a Jero en cap moment.

Per la seua part, l’Alcoyano disposà d’una única ocasió a les botes de Javi Rubio, qui després d’una jugada personal, disparava obligant a l’ex alcoyaniste Rangel a enviar a córner un enverinat remat, en l’única jugada destacable de tota la primera meitat, on pese a què va acabar sobre la gespa, l’ibense Devesa, es va fer un esquince al turmell de la seua cama dreta, i va haver de ser substituït al descans.

A LA SEGONA ALMENYS GOLS I UN POC D’EMOCIÓ.

La incertesa del resultat va fer que a la represa és veguera algo més d’intenció de marcar per part dels 2 conjunts, així al 54 Jero va demostrar estar molt atent, pese a què fins aleshores l’havien inquietat, i va allunyar de punys una pilota enverinada dels de Xàtiva; 3 minuts més tard, el local Alex Cortell, llançava fora per poc una jugada amb molta intenció. La primera aproximació del Alcoyano en aquest període, arribava al 60, on una roïna mitja sortida per part de Rangel, no va tindre conseqüències per molt poc. 4 minuts després, una bona triangulació del Alcoyano, la va finalitzar Joan Vich amb un llançament que va eixir fora.

en juego xativaLa jugada clau del partit, arribava al 76, després d´una gran cavalcada de Pifarré per banda dreta, qui deixà l’esfèric a la mateixa àrea on Diego Jiménez rematava, sembla que fora, però sembla que en la trajectòria del baló, rosava a la mà de Joan Vich, i el català Avalos Barrera, va decretar penal. El llançament el va convertir Alex Cortell, per la dreta del canserverJero, qui pese a què va arribar a tocar el baló, no va poder impedir que aquest arribara al fons de la seua porteria, en el que fins a la data ha segut l ´únic gol encaixat pel porter de la pedrera.

Al 79 s’assenyala una falta favorable al Alcoyano, ja en terreny local, e incomprensiblement ningú es posa davant del baló, el que fa que Javi Rubio òbriga fàcilment a Isra Jerez, al vèrtex dret de l’àrea local, i aquest posa el baló a Francis Ferron, qui de cap, aconsegueix l’empat a 1.D’ací fins a la fi, tan sols és destacable una parada de Jero al descompte després d’una bona rematada de Valiente.

FITXA TÉCNICA: 

Olimpic: RangelMario Sánchez, Kike AlcázarPepín, Mendoza, ValienteMarenya (67´ Belda), Toni Vela (67 Alex Vaquero)Alex Cortell (87 Dani Gómez), Diego Jiménez, i Pifarré.

C.D. Alcoyano: Jero, Devesa (45 Joan Vich), Navarro, Mario Fuentes, Víctor Mongil, Carles Salvador (77´Ruben Ramos), Julio de DiosJavi Rubio, Israel Jerez, Francis Ferrón i Alfaro (52´Jorge Perona).

Arbitre: Rubén Avalos Barrera, del col-legi catalá que va tindre una bona actuació a un partit sense gaire problemas, amonestant als locals Kike AlcázarValiente i Diego Jiménez, i als alcoyanistes, Francis Ferrón, Joan Vich i Jorge Perona. Gols: 1-0 76´Alex Cortell de penalti. 1-1 79´Francis Ferrón.

Dilluns a Madrid, sorteig de la  ronda de la copa del Rei.

Important sorteig el que viurà el dilluns l’Alcoyano en Madrid on els hòmens d’Oscar Cano sabran qui és el rival de Segona B, o de 3a si li tocara el Izarra d’Estella, únic conjunt d’aquesta categoria que encara segueix al torneig; la resta de possibles rivals són Oviedo CádizEldense, Cornellà, LeioaBarakaldo, Hospitalet, Balompédica Linense, Lleida i Huesca. L’eliminatòria es jugarà a partit únic i en un camp que també sortejarà, i la importància de passar l’eliminatòria estreba en què aquells 6 equips que passen, s’enfrontaran en la 4a eliminatòria i a doble partit a un dels 6 conjunts que disputen competició europea, és a dir FC Barcelona, Atco de Madrid, Real Madrid, Atlhetic Club de Bilbao, Villarreal o Sevilla.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *