lasarga ajualcoipresuparticipa

SOLC organitza activitats i tallers per l’oci i temps lliure

Millorar la qualitat de vida i atenció al pacient amb càncer, així com dels familiars i públic en general interessat.

solcCada vegada són més els tallers que s’imparteixen en, SOLC, Asociación Solc – Associació d’ajuda en el Tractament del càncer L’Alcoià-Comtat, per millorar la qualitat de vida i atenció al pacient amb càncer, així com dels familiars i públic en general interessat, tu també pots beneficiar-te de tallers com el de relaxació i hipnosis, de treballs manuals, de comunicació i habilitats socials, de risoteràpia i com a novetat, comencem Grup de pilates.

A més, ens preocupem per optimitzar l’oci i temps lliure de manera creativa i lúdica, per al dimecres 24 de setembre tenim programada una visita al Museu Explora d’Alcoi i el diumenge 28 d’aquest mateix mes Viatge d’oci a València i l’Albufera, passeig amb barca inclòs, si t’interessa alguna de les activitats posa’t en contacte amb SOLC, imprescindible inscripció.

Diferents activitats que tenim al començament d’aquest curs;

  • – Visita guiada al Museu EXPLORA per Rafa Hernández, professor d’Historia d’Art. Dimecres 24 a les 16h. Imprescindible inscripció
  • – Viatge d’oci i temps lliure: Diumenge 28 a Valencia i l’Albufera. Inclou desplaçament, subvencionat per la Diputació d’Alacant) Cal inscriures
  • – Grup de treballs manuals, comença el nou curs l’1 d’octubre. Dimecres a les 18h
  • – Taller d’alimentació saludable a càrrec d’Ana García. Naturòpata. Divendres 3 d’octubre a les 19h a la Seu de Solc, Alcoi.
  • – NOU Grup de Pilates- Dilluns a les 17h. Inscripció
  • -Taller de relaxació i hipnosis: divendres a les 11h a la Seu de Solc i dimarts a les 12h a la Seu de Cocentaina.

L’equip que conforma l’entitat està format per un grup de professionals de diferents àrees Psicòlogues, Treballadora Social  i l’equip de voluntariat, format per persones que donen recolze en les diferents activitats que desenvolupa Asociación Solc, Associació d’ajuda en el Tractament del càncer L’Alcoià-Comtat; En Alcoi, estem al c/San Domènec, 8-baix i en Cocentaina al Centre Social Real Blanc s/n.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *