foradia subscriutegrat

El TSJ sentencia que l’empresa d’Enrique Ortiz haurà de tornar 1’6 milions a Alcoi

• El Govern d’Alcoi va decidir rescindir el contracte del projecte del Bulevard • El TSJ considera que la rescissió era correcta

El Govern d’Alcoi va decidir rescindir el contracte del projecte del Bulevard (que implicava un cost públic de més de 27 milions). Davant aquesta decisió, l’empresa, Bulevard Nord, propietat d’Enrique Ortiz, va denunciar l’Ajuntament.

El Tribunal, en primera instància, va donar la raó al constructor i l’Ajuntament va ser condemnat a pagar 4.000.000 milions d’euros (2.800.000 “por lucro cesante”, 600 per despeses de redacció i elaboració i 500.000 per l’aval confiscat).

Però la recent resolució judicial del Tribunal Suprem de Justícia considera que la rescissió del contracte de les obres del Bulevard era correcta, ja que es tractava d’un projecte amb deficiències greus.

D’aquesta manera, l’empresa haurà de tornar 1.546.000 euros més interessos a les arques del consistori alcoià, en total, 1.604.000 euros.

Davant d’aquesta nova sentència, l’empresa té 30 dies per a apel·lar, ja que existeix possibilitat de recurs de cassació davant del Tribunal Suprem.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *