foradia subscriutegrat

Benestar Social 40.000 euros més d’ajudes a les famílies

L’import, unit a la subvenció de Diputació, incrementa el pressupost de les PEI en més de 80.000€ que asseguren arribar a totes les famílies necessitades. La partida es divideix en despeses de manutenció (alimentació, vestimenta, neteja...), despeses de lloguer, despeses de vivenda (llum i aigua) i algunes accions extraordinàries.

benestar sociaiL’Ajuntament d’Alcoi ha destinat 40.000 euros a la Regidoria de Benestar Social a fi d’augmentar el pressupost de les Prestacions Econòmiques a Famílies (PEI). Aquest import, unit a la subvenció de 42.554 euros atorgada per la Diputació, incrementa el pressupost inicial de 400.000 euros en més de 80.000 euros, la qual cosa assegura cobrir les necessitats de totes les famílies alcoianes que requereixen els ajuts.

El volum de famílies amb demandes d’atenció per a cobrir les necessitats més bàsiques (alimentació, vestimenta i habitatge) s’ha vist incrementat en un 10% durant el primer semestre de l’any respecte a 2013, la qual cosa ha portat a la Regidoria dirigida per Aroa Mira a incrementar la partida pressupostària a fi de poder atendre totes les famílies sol·licitants d’aquestes prestacions.

La pròpia regidora de Benestar Social Aroa Mira indica que “la disminució de les ajudes per part de la Generalitat Valenciana, un 40% en el 2013 i quasi un 30% en el 2014 respecte a la ja rebaixada quantitat de l’any anterior, ens ha obligat a realitzar majors esforços per a poder cobrir la demanda de les famílies alcoianes. Després de passar el primer semestre i detectar un augment en les peticions respecte al passat any hem decidit ampliar el pressupost, ja que els nostres ciutadans són el més important i des de la Regidoria de Benestar Social no deixarem cap família sense atendre”.

Aquest increment, i el total de la subvenció rebuda per la Diputació Provincial d’Alacant, aniran destinats a pal·liar les necessitats bàsiques de les famílies en situació de risc. La partida es divideix en despeses de manutenció (alimentació, vestimenta, neteja…), despeses de lloguer, despeses de vivenda (llum i aigua) i algunes accions extraordinàries.

L’Ajuntament va destinar a principis d’any 400.000 euros a aquestes ajudes, un 12% més que en 2013, i ara augmenta el pressupost per a garantir la demanda fins a finals d’any.

 

Font: Ajuntament Alcoi./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *