foradia cdturisme

Cicle de concerts de presentació de discos en valencià

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, ha organitzat el III Cicle de Concerts de Presentació de Discos en Valencià amb l’objectiu de promoure la música en la nostra llengua i donar suport a molts grups valencians.

III Cicle concertsEl cicle de concerts és fruit de la a tercera edició de la campanya Presenta el teu disc en valencià a la UPV que es va realitzar entre els mesos de maig i juliol i té en compte els bons resultats generals dels cicles anteriors. En aquesta edició es van presentar 18 sol·licituds de grups i cantants, amb propostes de molta qualitat.

Per a aquest III Cicle de concerts, que tindrà lloc els dies 16, 23 i 30 d’octubre, s’han programat cinc concerts, amb dos grups en cadascun d’ells. Així, al campus d’Alcoi (a la Plaça de Ferrándiz i Carbonell), actuaran els grups Garrotada i Desustancia, el 16 d’octubre a les 20h. Al campus de Vera (a l’Auditori Alfons Roig, situat a la Facultat de Belles Arts) tindran lloc les actuacions de Jordi Montañez i Alterkat, el dijous 16 d’octubre; d’El Diluvi i Naia, el 23 d’octubre, i d’Àlvar Carpi i Néstor Mont, el 30 d’octubre a les 19h. I al campus de Gandia (a l’Aula Magna), Andreu Valor i TanStupids, el 23 d’octubre a les 19h. L’entrada és gratuïta.

La campanya, així com el corresponent cicle de concerts, compta amb el suport explícit de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la col·laboració del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *