foradia subscriutegrat

VerdCel estrena doble disc

'L'estenedor' és el nou senzill del seu nou disc, 'Ras'

El nou projecte de VerdCel comprèn un doble disc, vint cançons, i l’edició d’una novel·la gràfica que expandeix l’abast de la música i les lletres. El llançament és doble; el primer disc ‘Ras’ ha vist la llum a l’abril de 2019, i el segon disc amb el llibre al setembre de 2019, moment on es reunirà tot el treball.

Amb ‘Ras’ Alfons Olmo enceta una nova manera de fer, és un disc de grans canvis, un punt d’inflexió. En la composició de les cançons, la producció musical i el concepte de disc. Claredat, arrel, avantguarda i originalitat en són les claus. Més despullat que mai, VerdCel ha bastit amb ‘Ras’ una veu única dins el llenguatge modern de la Cançó. Influències contemporànies i sonoritats nostrades que, amb lletres de collita pròpia, plenes de sensibilitat i sentit crític, connecten ací i ara amb la societat actual i l’oient.
Espai i quietud musical per unes paraules condensades que exploren els racons de l’aire, lletres que s’endinsen en el món de les idees, del canvi de pensament. Més sintètic que mai s’apropia dels timbres i els ritmes subtils de la terra des d’una òptica contemporània, per enlairar versos íntims de l’ànima, per aflorar sentiments col·lectius sobre els temps que vivim.

VerdCel és un projecte de cançó ric, sòlid i autèntic. Realitza treballs i presentacions molt especials – teatre, videoprojeccions, dansa, etc. Compta amb divuit anys als escenaris, onze discos publicats, cinc llibres-poemaris i còmics, i variats films (curts, documentals, vídeo-art, clips). Ha rebut diversos reconeixements musicals per discos, pel seu directe enèrgic i cuidat i el disseny, a més dels Premis Ovidi Montllor per dos dels seus treballs en diferents categories.

Font: Redacció./ VerdCel./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *