foradia subscriutegrat

Atraccions de fira al recinte de les Aules Verdes d’Alcoi

Amb aquesta mesura es pretén ajudar a reactivar la situació econòmica d'aquest sector i a més s'augmenta l'oferta d'oci

A partir del divendres 17 de juliol, fins a finals d’agost, les Aules Verdes, ubicades a la Zona Nord, acolliran atraccions de fira. Aquesta mesura vol ajudar al sector dels firers, que segons ha explicat la regidora de Festes, Carol Ortiz, és un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la crisi de la Covid. “Parlem de famílies que viuen només dels ingressos que genera aquestes instal·lacions i que a causa de la situació que estem vivint han hagut de tindre parats els seus negocis. Amb aquesta mesura volem ajudar als firers al mateix temps que augmentar l’oferta d’oci a la ciutat“, ha explicat Ortiz.

Les atraccions es posaran en marxa complint totes les mesures de seguretat. L’horari serà de dilluns a divendres de 6 de la vesprada a 10 de la nit, i els dissabtes i diumenges d’11 i mitja del matí a 2 i mitja del migdia i de 6 de la vesprada a 10 de la nit.

Des de l’Ajuntament es porta temps treballant amb tots els sectors econòmics per dur a terme la reactivació econòmica d’Alcoi, també amb aquestes persones que fan possible el gaudi de la ciutadania i que amb aquesta mesura podran tornar a tindre una font d’ingressos“, ha conclòs la regidora de Festes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *