foradia mediambient

Càsting per a la pel.lícula: Camí a casa

La productora Arcadia Motion Pictures prepara el llargmetratge “Camí a casa” de Pol Rodríguez. Després de Bocairent i Gorga, Alcoi és l’escollida per fer el càsting en l' Oficina de Turisme.

casting

La pel·lícula es rodarà en diferents municipis de les comarques d’Alcoi, el Comtat i la Vall d’Albaida del 27 d’octubre al 23 de novembre i comptarà amb la participació de José Sacristán, Sergi López, Laia Marull o Julián Villagrán.

El càsting van començar, el divendres 3 d’octubre en Bocairent i van continuar, el dissabte 4 a Gorga, i el diumenge 5 a Benimassot i Quatretondeta. Hui és el torn d’Alcoi, que ho mantindrà durant tot el dia. La pròxima data de càsting és el dimarts 7 d’octubre en Muro al matí, i Cocentaina a la vesprada.

En la selecció pot participar majors de sis anys fins als 80. La pel·lícula conta la història d’un ancià, Tomàs, que vol enterrar a la seva difunta dona en Quatretondeta, tal com li havia promés, però la família d’ella reclama el cos en París.

La productora Arcadia Motion Pictures ha rodat pel·lícules com Blancanieves i No habrá paz para los malvados.


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *