foradia elgrat

Vinté aniversari de l’Associació d’Amistat amb Cuba ‘Pep Linares’ d’Alcoi

Per celebrar el seu vinté aniversari organitza una festa, el 18 d’octubre del 2014, a partir de les 13:00 h. a les Aules Verdes de la Zona nord, amb música cubana, paella, i exposicions, menjars típics, mojitos, entre altres...

cubaL’Associació d’Amistat amb Cuba ‘Pep Linares’ d’Alcoi està d’aniversari. Celebra aquest 20 anys de trajectòria durant els quals la defensa dels drets humans han estat els puntals d’una trajectòria dedicada a crear un punt de trobada per tothom en l’illa de Cuba.

Per celebrar el seu vinté aniversari organitza una festa, el 18 d’octubre del 2014, a partir de les 13:00 h. a les Aules Verdes de la Zona nord, amb música cubana, paella, i exposicions, menjars típics, mojitos, entre altres. Tot a preus solidaris.

El dissabte, a ritme de música cubana, des de la una del migdia la festa comptarà amb actuacions i el concert dels trobadors Lucho Roa i Ismael de la Torre amb poemes musicats d’Antonio Guerrero, més la realització d’un mural per l’artista Paco Bernal, i se sumen al cartell la presentació del disc ‘Seguimos en pie’ per la llibertat dels cinc. Tots els artistes que participen en el concert ho faran de manera desinteressada.

Si t’agrada aquesta iniciativa de l’Associació d’Amistat amb Cuba vine per gaudir  d’una jornada solidaria, de compartir una paella amb nosaltres, mojitos, paradetes i tot al son cubàno, entre balls i molta salsa.

Una mica de Historia.
L’Associació d’Amistat amb Cuba va néixer de la mà de Pep Linares en 1994, amb la idea d’escampar i l’objectiu de donar possibilitats de superar el bloqueig econòmic que els EE.UU tenen posat sobre Cuba, i tenir un punt de trobada.  Dues dècades després del seu naixement, el balanç d’aquesta entitat sense ànim de lucre és positiu de cara a impulsar iniciatives de solidaritat, que des de fa vint anys treballa promovent amb el poble Cubà.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *