foradia subscriutegrat

Avancen les obres de millora dels polígons industrials d’Alcoi

• Càrrecs polítics han visitat les obres de millora i modernització que s’estan duent a terme als polígons industrials d’Alcoi, per un valor de més de 3 milions d’euros • Aquesta millora i adequació respon a una demanda necessària per a poder competir en les millors de les condicions


Càrrecs polítics han visitat les obres de millora i modernització que s’estan duent a terme als polígons industrials d’Alcoi, per un valor de més de 3 milions d’euros. El balanç és positiu, no tan sols a Alcoi, sinó a totes les comarques, on s’estan adequant els polígons.

En concret han vingut a Alcoi el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, i la directora general de l’IVACE, Júlia Company; i han sigut acompanyats per l’alcalde local, Toni Francés, el regidor de Territori, Manolo Gomicia i el regidor de Compromís Màrius Ivorra.

El conseller ha assenyalat que aquesta mesura de reindustrialització és una aposta decidida amb la qual “anem a guanyar totes i tots, en competitivitat, valor afegit i marca, per a poder competir en un món global”. Ha assenyalat que aquesta gran ajuda per a millorar els polígons és la primera que es fa des que estem en democràcia i suposarà una millora en “el dia a dia dels nostres veïns i veïnes”.

Per altra banda, Climent ha assenyalat que Alcoi ha rebut en concepte d’ajudes durant l’any 2017 més de 100 euros de mitja per habitant des de la Conselleria d’Economia Sostenible. I ha recordat que han de ser els ajuntaments i els empresaris, presentant projectes, els que sol·liciten les ajudes que s’ofereixen.

Toni Francés, per la seua banda, ha emfatitzat que aquesta millora i adequació respon a una demanda necessària per a poder competir en les millors de les maneres, millorar les condicions de treball i apostar pel futur d’Alcoi. I ha agraït l’esforç que ha realitzat la Conselleria i els tècnics municipals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *