foradia subscriutegrat

Presentades les bases del premi Poesia Manuel Rodríguez

En aquest premi podran participar treballs poètics escrits en llengua catalana, le obres seràn entregades abans del 31 de desembre de 2014. L’acte públic d’adjudicació del premi tindrà lloc a la ciutat d’Alcoi el 14 de març de 2015. S’hi estableix un únic premi, indivisible, de 1.500 euros.

Empar Saez

Empar Saéz guanyadora de l’any 2013./

Començada la tardor torna a la feina els Amics de Joan Valls amb la publicació de les bases del Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez, que en 2014 complirà 32 anys. En aquest premi podran participar treballs poètics escrits en llengua catalana, le obres seràn entregades abans abans del 31 de desembre de 2014, i compta amb un únic premi indivisible, de 1.500 euros, a més el treball que en resultés guanyador serà publicat en la col·lecció de poesia Edicions de la Guerra de l’Editorial Denes. Manuel Bellver, Núria Cadenes, Antoni Ferrer, Manel Rodríguez- Castelló, que hi actuarà de Secretari, i Empar Sàez integren el jurat. El lliurament del premi tindrà lloc a la ciutat d’Alcoi el 14 de març de 2015. La poeta de Terrassa Empar Sàez pel seu llibre Dona i ocell va ser la guanyadora del XXXIè Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez – Ciutat d’Alcoi.

 

XXXIIè PREMI DE POESIA MANUEL RODRÍGUEZ MARTÍNEZ – CIUTAT D’ALCOI
Bases

  • 1. Hi podran concórrer treballs poètics, en qualssevol modalitats, escrits en llengua catalana.
  • 2. L’extensió de les obres, que hauran de ser originals i inèdites, no serà menor de 400 versos ni inferior, en d’altres casos, a la d’un volum normal de poesia. No hi podran concursar obres guardonades en d’altres certàmens.
  • 3. Els treballs seran tramesos en format PDF a l’adreça electrònica d’Amics de Joan Valls i Jordà,  amicsjoanvalls@ gmail.com abans del 31 de desembre de 2014. En aquest document no constarà el nom de l’autor ni cap referència explícita que l’identifique, si bé hom pot ferhi ús de pseudònims. En un altre arxiu, també en PDF, hi hauran de consignar-se les següents dades: títol de l’obra concursant, pseudònim si n’hi hagués, nom complet de l’autor i telèfon de contacte. L’organització contestarà els correus dels concursants com a garantia que han estat rebuts correctament.
  • 4. S’hi estableix un únic premi, indivisible, de 1.500 euros. El premi, tanmateix, podrà ser declarat desert si les obres presentades no reuneixen, a parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les condicions de la convocatòria. El jurat podrà fer mencions honorífiques de l’obra o obres finalistes.
  • 5. El treball que en resultés guanyador serà publicat dins la col·lecció de poesia Edicions de la Guerra de l’Editorial Denes.
  • 6. El jurat serà integrat per Manuel Bellver, Núria Cadenes, Antoni Ferrer, Manel Rodríguez- Castelló, que hi actuarà de Secretari, i Empar Sàez.
  • 7. L’acte públic d’adjudicació del premi tindrà lloc a la ciutat d’Alcoi el 14 de març de 2015, en el transcurs d’un acte públic on es presentarà el llibre guardonat editat i es lliuraran també els XXI Premis Joan Valls i Jordà Per l’Ús i Promoció del Català.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *