foradia pressupostparticipatiualcoi

La Sardina Grup Teatre estrena sainet “El meu home és un dimoni”

El sainet: "El meu home és un dimoni" 8 de novembre a les 7 de la vesprada en el Teatre Salesians. "La Sardina" i "Cor Veus Blanques Alcoi", actuen a favor de ASFIAL: Associació pel suport i ajuda en el tractament de la fibromiàlgia. Un col·lectiu de bona gent que està passant-ho malament i necessita que la societat els tire una maneta.

elmeuhomeesundimoniEl grup de teatre amateur de la AAVV Font Roja, La Sardina, Grup de Teatre, representarà el pròxim 8 de novembre a les 7 de la vesprada en el Teatre Salesians, el sainet: “El meu home és un dimoni”, de Xavier Escrivá, a favor de ASFIAL, Associació pel suport i ajuda en el tractament de la fibromiàlgia. L’elenc d’actors està format per: Santiago Nadal, Mari Carmen Galdón, Hortènsia Ivorra, Bea Serra, José Jordá i Marcos Revert. La direcció és a càrrec d’Enrique Monerris.

Com a colofó, actuarà el “Cor Veus Blanques Alcoi”, dirigit per Patricia Pérez, que ha brindat la seua participació desinteressada

“La Sardina” és el grup de teatre amateur de l’AAVV Font Roja. I està format per veïns, amics, coneguts, joves, majors, fadrins, casats, alguns “actors de tota la vida” i altres que potser, amb el temps, ho acaben sent. Qui sap? Cert és que la mitjana d’edat es un poc alta, però cert és també que “La Sardina” és un grup jove, fundat desde la il·lusió, amb un caràcter propi i que afronta la manca de mitjos amb innegable ingeni. O… almenys això creem nosaltres!

La primera obra que el grup té l’oportunitat de portar dalt d’un escenari és “El meu home és un dimoni” de Xavier Escrivà. Conta les desventures de Joan. Joan és un jornaler angoixat per una família amb la butxaca trencada, que un bon dia decideix vendre la seua ànima al dimoni. I clar… les conse- qüències seran imprevisibles.

També contem amb la col·laboració desinteressada del “Cor Veus Blanques d’Alcoi”, dirigit per Patrícia Pérez. Fundat el 1999 amb la finali- tat de fomentar el Cant Coral entre la joventut, i que acumula un fum de guardons. Entre ells destaquem: En 2000, 2001, 2003, 2004 Primer Premi en el Certamen de Nadales de L’Orxa; En 2003, 2007, 2010 Primer Premi del Certamen Provincial de Nadales organitzat per El Corte Inglés d’Ala- cant; en 2011 participa en el cor de nens de l’Òpera “Tosca” al costat de l’Orquestra i cor de Pleven, i molts altres més.

La Sardina i “Cor Veus Blanques Alcoi”, actuen a favor de ASFIAL: Associació pel suport i ajuda en el tractament de la fibromiàlgia. Un col·lectiu de bona gent que està passant-ho malament i necessita que la societat els tire una maneta.

Per últim, cal reconéixer que no només de ganes i il·lusió viu el teatre. I que sense els patrocinadors i col·laboradors que ens han ajudat (i molt), res d’açò seria possible! Gràcies a tots, de veres. Sou genials!

Esperem que gaudiu d’aquesta “vesprada al teatre” tant com nosal- tres hem gaudit preparant-ho tot! T’esperen el pròxim 8 de novembre a les 7 de la vesprada en el Teatre Salesians.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *