foradia subscriutegrat

El Gratis aposta pels millors comerços i serveis de l’entorn

• I a més d’això, podem estar completament actualitzats de tot el que succeeix al nostre voltant • Però hi ha molt més. I tan sols per 1 € en la teua papereria.

el gratisEl periòdic El Gratis aposta pel comerç i el servei de l’entorn. Per això en les seues pàgines podem trobar-ne la solució a qualsevol de les necessitats que tenim: qualsevol tipus de servei o producte.

I a més d’això, podem estar completament actualitzats de tot el que succeeix al nostre voltant. En aquest cas, per donar alguns exemples: el full de ruta per l’obertura del CADA, la marxa alcoiana pel dia del càncer de mama, la plataforma comarcal contra els tractats internacionals, els reconeixements i reivindicacions dels estudiants, diferents actes culturals i esdeveniments…

S’acosta la Fira de Tots els Sants de Cocentaina. A més d’incloure el programa, parlem amb la regidora de Festes del poble perquè ens explique tots els detalls d’enguany.

Parlem també amb Joan Carles Miró, un dels introductors del ioga en Alcoi. Ens comenta tot el que volem saber sobre el ioga: com es practica, quina és la seua filosofia, quins els seus beneficis…

Els jocs de rol i d’estratègia constitueixen, a més d’un sector en expansió, un tipus d’oci que afavoreix la potenciació de les habilitats personals i socials. Ho expliquem amb detall.

Aquest és simplement una petita mostra del que trobarem a les pàgines de El Gratis d’aquesta quinzena. Però hi ha molt més. I tan sols per 1 € en la teua papereria.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *